Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Hechtsterktemeters

Onze hechtsterktemeters bieden ongekende precisie bij het meten van de treksterkte van bevestigingsmiddelen. Ze zijn ontworpen om consistent nauwkeurige resultaten te leveren, wat zorgt voor betrouwbare beoordelingen van de bevestigingskwaliteit. Deze hechtsterktemeters zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, variërend van bouwconstructies tot industriële installaties. Ze kunnen verschillende soorten bevestigingsmiddelen testen, zoals bouten, ankers en schroeven, waardoor ze uiterst veelzijdig zijn. De hechtsterktemeters zijn gebouwd om lang mee te gaan, zelfs in veeleisende werkomgevingen. Ze zijn bestand tegen slijtage en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen ruwe behandeling, wat resulteert in een langdurige investering voor uw testbehoeften.

Productoverzicht Hechtsterktemeters

M2000 Hechtsterktemeter 25Kn Metesco

M2000 - Hechtsterktemeter 25kN

  • Hechtsterktemeter tot 25kN
  • Optioneel met bluetooth app
  • Test hechtsterkte van verbindingen
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.