Gereedschap keuren

Volgens NEN 3140 uw gereedschap laten keuren bij Metesco.

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Voor het uitvoeren van NEN 3140 gereedschapskeuringen heeft Metesco gediplomeerde keurmeesters in dienst. Periodiek inspecteren wij uw arbeidsmiddelen en apparatuur conform alle geldende normen.

NEN 3140 keuringen en ARBO-besluit

Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 norm. Wanneer uw machines volgens deze norm zijn gecertificeerd, voldoet u aan de wettelijke verplichtingen als gevolg van de Arbowetgeving. Metesco voorziet uw goedgekeurde apparatuur van een keuringssticker met de keuringsdatum. Daarnaast verstrekken wij u een certificaten met alle relevante gegevens over de gekeurde apparatuur en onze technische bevindingen.

Inspectie van uw gereedschap of arbeidsmiddel omvat de volgende activiteiten:

  • Visuele inspectie - hierbij wordt gekeken of het instrument onbeschadigd en veilig is;
  • Meting en Beproeving inspectie - hierbij wordt het instrument getest met behulp van een PAT Tester zoals de Fluke 6500-2 of de Megger PAT410.
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Keuringscertificaat voor uw apparatuur

De door u aangeboden apparatuur dient voorzien te zijn van een uniek en goed leesbaar vloot- of identificatienummer. Op het certificaat referenen wij naar dit nummer. Dat wij naar wens natuurlijk ook voor u kunnen aanbrengen. Met een keuringscertificaat kunt u aantonen dat uw machines regelmatig worden nagezien, en op moment na keuring ook daadwerkelijk veilig zijn. Dit bespaart u mogelijke problemen met ARBO diensten en verzekeringsmaatschappijen.

Het voorkomen van onveiligheid en meetonzekerheid is van het grootste belang, en zeker niet te onderschatten. Bel Metesco vrijblijvend voor een afspraak 078-651 11 17. Kijkt u hier voor instrumenten waar u de NEN 3140 keuring zelf voor kunt uitvoeren.

Gereedschap Keuren NEN3140 Metesco