Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17
Icon Druckmessgeräte

Drukmeters & -recorders

Drukmeters en drukrecorders heeft Metesco in ruime aantallen op voorraad. Drukmeters zijn gericht op het real-time aflezen van de gemeten druk in een leiding of systeem. Geleverd als display met losse sensor of als (digitale) manometer. Drukrecorders zijn meer gericht op het monitoren van de druk over een vaste langere periode, waarbij de gemeten waarden moeten worden opgeslagen. Dit voor analyse achteraf.

Productoverzicht Drukmeters & -recorders

Metpress Flightcase Drukschrijver 35 Bar Metesco

Drukrecorders

  • Drukval in kaart brengen
  • Meetbereik tot 3000 bar
  • Optioneel inclusief printer
Geen afbeelding gekozen

Digitale recorder

  • Schrijvende meter tot 3000 bar
  • Leidingwerk afpersen
  • Tot 200 kanalen simultaan meten
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Over Drukmeters & -recorders verhuur

Het huren van drukmeters en drukrecorders is gericht op het meten van de druk van gas of vloeistof in een systeem. Binnen het leveringsprogramma van Metesco zijn er verschillende keuze mogelijkheden. 

De welbekende (digitale) manometers gebaseerd op het buisveerprincipe zijn beschikbaar voor procesbewaking en monitoring. Daarnaast zijn er onze universele digitale drukrecorders met een loskoppelbare druksensor, voor het over langere tijd monitoren van drukopbouw of drukverlies, waarbij rapportage wordt verlangd.

Metesco heeft altijd een compleet assortiment drukrecorders gehad, waarvan ook de welbekende chartrecorders of kaartschrijvers onderdeel waren. Deze worden nu langzaam vervangen door onze superieure digitale drukrecorder met ingebouwde printer. Wel zoi handig, als de opdrachtgever wil aftekenen!

Terugbelservice Onze terugbelservice

Bel direct: 078 651 11 17

Of laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug.

Uw bericht
Ik ga akkoord met het privacybeleid van Metesco