Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

t25 Digital Pull Tester - 25kN

De t25 digital pull tester van Staht Ltd. is een unieke ankertester met een meetbereik tot 25kN. Dit instrument is ontwikkeld voor het betrouwbaar en nauwkeurig ankers te testen. Geleverd als complete kit met accessoires zoals draadadapters, sleufadapters etc. Werkt zeer intuitief met de unieke Staht App!

Product kenmerken

 • Ankertester tot 25 kN
 • Eigen gewicht < 3 kg
 • Aansturing via intuïtieve app
 • Meetnauwkeurigheid ± 1.5%
 • Draadadapters tot M16
 • Altijd geleverd inclusief certificaat

Productinformatie aanvraag

Bouw & Civiel

Over t25 Digital Pull Tester - 25kN

Betrouwbaar testen van ankers!

De gloednieuwe Staht t25 pull tester is ontwikkeld voor het nauwkeurig aftesten van ankers in het lagere bereik. De tester is met een eigen gewicht van < 3 kg zeer licht van gewicht en dankzij de intuïtieve app zeer eenvoudig in gebruik. Het testen is hierdoor zeer eenvoudig en ook het opstellen van overzichtelijke rapportage is eenvoudig en professioneel.

De t25 pull tester is een ankertester welke wordt geleverd als complete kit, hierin zijn de volgende items meegenomen: 

Digitale loadcell tot 25kN

De t25 pull tester beschikt over een digitale trekkracht loadcell tot 25kN welke wordt belast door middel van het aandraaien van de aandraaimoer. Er wordt zo een lineaire kracht uitgeoefend met inzet van een hydraulische spindel. De kracht wordt gegenereerd door middel van een ratelsleutel.

De meetgegevens zijn af te lezen op de geïntegreerde digitale meter. De loadcell heeft een meetbereik tot 25kN en een meetnauwkeurigheid van 1.5% f.s. De loadcell is volledig afgeschermd om eventuele lekkage te voorkomen. Het instrument wordt gevoed door een oplaadbare Li-Ion batterij.

Brug met 4 poten

Een van de kenmerken waarmee de Staht pull testers zich onderscheiden is het aantal poten onder de testbrug. Bij de Staht testers zijn dit 4 poten om extra stabiliteit te creëren. De basisbrug zoals standaard meegeleverd heeft een maximale werkhoogte tot 164mm en een overspanning tot 127mm.

Voor de projecten waar u aan specifieke ankers moet testen gesitueerd op bijvoobeeld een bodemplaat, zijn er speciale bruggen beschikbaar met een grotere werkruimte. 

Drop rod M16 met aandraaimoer:

De tester is voorzien van een M16 drop rod met aan de bovenzijde de aandraaimoer. Deze moer zal tijdens testen de kracht uitoefenen op de loadcell. De gemeten kracht wordt weergegegeven op de loadcell zelf en via de gratis Staht App is dit ook inzichtelijk. 

  • Voor het beproeven van oogankers wordt standaard een gaffel meegeleverd
  • Voor het beproeven van draadankers wordt standaard een adapterklauw met draadadapters tot M16meegeleverd. De adapterklauw is magnetisch waardoor de gekozen draadadapter blijft zitten en niet onnodig valt.
  • Voor het beproeven van bijvoorbeeld veiligheidsbouten worden sleufadapters tot M16 meegeleverd. Ook deze kunnen in de magnetisch adapterklauw worden geschoven, zonder dat deze eruit vallen.Geleverd in een kunststof koffer met handleiding en certificaat

Het geheel wordt standaard geleverd in een kunststof koffer met hierin alle onderdelen en vanzelfsprekend een handleiding en kalibratie certificaat. Zie datasheet voor de exacte inhoud.

Aansturing via de intuïtieve gratis Staht App

De gratis Staht app is gratis te downloaden voor zowel Android als iOS. De app heeft de volgende kenmerken:

  • De app realiseert een intuïtieve gebruikservaring welke het testen sterk vereenvoudigt.
  • Opstellen van rapportage werkt zeer eenvoudig en snel.
  • Het instrument heeft betrouwbare bluetooth-verbinding met uw apparaat (Android of iOS)
  • Live foto- en videomogelijkheden tijdens het uitvoeren van tests
  • Live grafiek in kN of Lbf
  • De output is een rapport met tijd, datum en GPS locatie
  • Ook direct inzichtelijk voor een collega welke is ingelogd via het portal

Interesse in deze unieke ankertester? Vraag vrijblijvend naar de huurmogelijkheden of bereik ons via de contactpagina. Voor een hogere capaciteit adviseren wij de t60, met een meetbereik tot 60kN.

Uitleeswaarde

Kg + N + ton + kN +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Staht T60 Anchortester

t60 Digital Pull Tester - 60kN

 • Ankertester tot 60kN
 • Eigen gewicht minder dan 3 kg
 • Rapportage via intuïtieve app