Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Tramex SMM5 - vochtmeter

De Tramex Skipper 5, de bijgewerkte Skipper Plus, is een directe, nauwkeurige, analoge, niet-destructieve maritieme vochtmeter die overtollig vocht detecteert dat verborgen is in GVK-bootrompen, dekken en koetsdaken.

Product kenmerken

 • Ontdek beneden- en bovendekse lekken
 • Drie verschillende non destructieve meetmethodes
 • Bluetooth connectie met IOS of Android applicatie
 • Makkelijk te lezen en grootte display
 • Ideaal voor metingen in de maritieme industrie
 • Robuust en ergonomisch design

Productinformatie aanvraag

Bouw & Civiel

Over Tramex SMM5 - vochtmeter

De Dual Depth feature van de Skipper 5 maakt het mogelijk om te bepalen waar het vocht zich in GVK composieten bevindt. De ondiepe dieptemetingen, tot 10 mm (⅜") en diepe dieptemetingen, tot 30 mm (1¼"), kunnen worden gebruikt om oppervlaktevocht en kernvocht te vergelijken en de invloed van het substraat te elimineren bij het testen van bekledingen.

GVK-composieten en hardhout zijn niet-geleidende materialen, desalniettemin veranderen hun elektrische eigenschappen met toenemend vochtgehalte. De Skipper 5 bepaalt het vochtgehalte door een hoog-audiofrequentiesignaal toe te passen tussen een paar zachte rubberen elektroden op de instrumentbasis. Een derde elektrode biedt echte metingen met een ondiep bereik op een kleinere voetafdruk. Capacitieve koppeling tussen de elektroden en het monster maakt het mogelijk de impedantie te bepalen. Dit wordt geïnterpreteerd als een vochtwaarde en weergegeven op een grote, duidelijke bewegende spoelmeter. Bovendien kunnen meterstanden direct via Bluetooth naar een Tramex-app op mobiele Android- en iOS-apparaten worden verzonden

 

TOEPASSINGEN:

- Identificeer osmoseproblemen voordat blaren verschijnen.
- Identificeer natte kernen in sandwich- of kernstructuren.
- Controleer rompen op drogen vóór reparaties en osmosebehandelingen.
- Controleer het hout op overtollig vocht voordat u gaat schilderen, bekleden of lakken.

Met zowel diepe als ondiepe modi is de Skipper 5 het ideale instrument voor het lokaliseren van vocht in verband met deze opgeloste stoffen om een ​​succesvolle behandeling te verzekeren. Maritiem hout heeft ook last van overmatig vocht, wat blaasvorming en verlies van verf en lak veroorzaakt. Opgesloten vocht stimuleert schimmelgroei en zwarte schimmelvlekken. De Skipper 5 maakt snel inmeten van vocht over grote oppervlakken mogelijk, leest door verven, vernissen en omhulsels zoals Cascover zonder schade te veroorzaken en kan worden gebruikt om lekken boven- en benedendeks op te sporen.

Vochtmetingen kunnen worden gevisualiseerd met de Tramex Meters-app en omgezet in vochtkaarten, rapporten en grafieken om te delen. Bluetooth-connectiviteit met mobiele apparaten helpt ook bij het GeoTag-testresultaten, het maken, opslaan en delen van foto's.

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

ME% Tramex Vocht Meter Metesco

Tramex ME5 - Vochtmeter

 • Vind vocht in vele materialen en ondergronden
 • Duidelijke en scherpe display
 • Bluetooth connectie met de IOS en Android app
CME5 Tramex Vochtmeter Metesco

Tramex CME5 - Beton vochtmeter

 • Duidelijke, gemakkelijk te lezen analoge wijzerplaat
 • Meet tot 20MM diepte in beton
 • Non destructief meten zonder enige schade
Tramex Vochtmeter CMEX5 Metesco

Tramex CMEX5 - Vocht meter

 • Meet met vier verschillende meetmethodes
 • Direct nauwkeurige resultaten na meting
 • Bluetooth connectie met de IOS en Android app