Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Container Weegsysteem - Solas proof

Strainstall CWS™ Portable weegsysteem is uitgerust met Bluetooth connectie waarbij een tablet of telefoon dienst doet als centrale uitleesunit en waarmee data draadloos kan worden uitlezen. Tot maximaal 60 ton wegen volgens de Solas wetgeving. Verified Gross Mass.

Product kenmerken

 • Mobiel wegen containers tot 60 ton
 • Compact en licht in gewicht
 • Makkelijk plaatsbaar
 • Nauwkeurigheid ±20kg, Resolutie 10kg
 • Solas Proof - Verified Gross Mass (VGM)
 • 4 sets loadcell + vijzel - totaal 48kg

Productinformatie aanvraag

Kracht & Koppel

Over Container Weegsysteem - Solas proof

Strainstal CWS™ portable container weegsysteem vlg Solas richtlijn.

Draagbaar weeg systeem voor het wegen van containers, geschikt voor weging volgens Solas wet- en regelgeving. Huur of koop uw weegsysteem voor Solaswegingen bij Metesco Nederland.

CWS™ Portable weegsysteem van Strainstall is het lichtgewicht en flexibel inzetbare container weegsysteem voor uw VGM en COG metingen. Eenvoudig in gebruik en snel verkrijgbaar via Metesco Nederland.

Het systeem is specifiek ontworpen voor het mobiel wegen van containers volgens de nieuwe SOLAS-regelgeving. Per 1 Juli 2016 kunnen bedrijven er niet meer omheen; Elke te verschepen container dient te zijn gewogen en de bijbehorende data moet snel en overzichtelijk beschikbaar zijn voor alle vervoerders en verladers. Deze moeten de data overleggen aan de terminals/rederijen via welke de containers worden verscheept. Met deze gegevens kan men tijdig inhaken op een juiste belading van het schip.

De meetgegevens van de 4 draagbare weegunits worden via Bluetooth verbinding doorgegeven naar uw Android toestel en afzonderliijk weergegeven. De containergegevens samen met de weeglocatie wordt opgeslagen en direct verwerkt en verzonden naar de geselecteerde ontvanger via e-mail. Het systeem is tot op ±20 kg nauwkeurig en weergave resolutie is 10 kg.

Het Strainstall container weegsysteem is verkrijgbaar in Nederland via Metesco Nederland. Binnenkort ook beschikbaar voor verhuur. Huren is betaalbaar en maakt snelle inzetbaarheid mogelijk.

Bel voor meer informatie met Metesco. Metesco is Partner van Strainstall en verkoopt Strainstall producten in Nederland.

Uitleeswaarde

Kg + kN +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Digitale Kraanweger Testklok 50 Ton

Digitale Kraanweger - Testklok 50 ton

 • Compacte testklok licht van gewicht
 • Digitale display op testklok
 • Digitale radiografische display
Loadcell Compressed 500 Ton Metesco

Loadcell compressed 500 Ton

 • Compacte bouwhoogte
 • Digitale uitleesunit meegeleverd
 • Printer optioneel leverbaar