Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

HT Instruments Vega76 - Netanalyser

De HT-Italia VEGA76 is een zeer complete 3-fasen power quality analyser met vele toepassingsmogelijkheden. Deze instrumenten zijn ideaal voor digitaal meten en schrijven van onder andere stroom, spanning, spanningsveranderingen, frequentie, werkelijk, blind en schijnbaar vermogen, cosj, harmonischen tot de 49e en het energieverbruik. Alle parameters worden uitgelezen in de grote grafische display, of gedurende langere tijd worden opgeslagen in het interne geheugen.

Product kenmerken

 • 3 fasen TRMS netanalyser
 • 3 ingangen tot 635 AC/DC RMS
 • 3 stroomingangen 0 - 1 V AC RMS
 • Scopefunctie
 • Draaiveldrichtingindicatie
 • Dataloggen tot 60 dagen

Productinformatie aanvraag

Elektrotechniek

Over HT Instruments Vega76 - Netanalyser

De HT VEGA76 3 fasen power quality analyser met vele toepassingsmogelijkheden is nu te huur. Dit huurinstrument is geschikt voor het digitaal meten en schrijven van onder andere netspanning, netstroom,  spanningsveranderingen, frequentie, werkelijk-, blind- en schijnbaarvermogen, Cos Phi, harmonischen tot de 49ste en het energieverbruik. Al deze parameters kunnen worden uitgelezen in het grote grafische display, of gedurende langere tijd worden gelogd in het ruime interne geheugen. De HT net / power of spannings analyser is in staat tot het meten en schrijven van harmonischen vanaf het DC-component tot en met de 49ste, met hun gradaties, pieken en dippen, alsmede de totale harmonische vervorming. De stroomtangen kunnen direct op het meetinstrument worden aangesloten zonder tussenkomst van een speciale voeding. De power analyser is een handzaam meetinstrument en zeer eenvoudig te bedienen door een overzichtelijk menugestuurde gebruikersinterface. De stevige behuizing is voorzien van een geïntegreerde beschermholster. Het toestel wordt geleverd met een zeer compleet accesoirepakket in een ruime draagtas.

Power Quality Analyzers van Metesco Nederland zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.
Wij beschikken over state-of-the-art power quality analyzers van verschillende merken zoals FLUKE, UNIPOWER, HIOKI, CHAUVIN ARNOUX, DRANETZ, YOKOGAWA, KYORITSU, HT-italia

Alle instrumenten hebben een portable karakter en zijn vrijwel allen norm-compliant (IEC 61000-4-30 Class A) referentie-instrumenten, en registreren power qualityparameters volgens nationale en internationale standaarden, bijv. de EN 50160. Bovendien worden gelijktijdig ook transiënten en sags en swells gemeten etc. etc. De syetemen worden geleverd in PELI flight cases en kunnen onder de meeste, ook onder zware omstandigheden worden ingezet. Wij beschikken zelfs over instrumenten die volledig IP65, stof- en spatwaterbestendig zijn.

Uitleeswaarde

A + kW + Hz + V + kWh + W + ton +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Fluke 434 Power Quality Recorder 400 A Metesco

Fluke 434 Power Quality recorder 400 A

 • Power Quality Analyser ( PQA )
 • Meet pieken, dalen, harmonischen
 • Energiemeter, datalogger
Ht Instruments Pqa 824 Netanalyzer Metesco

HT Instruments PQA 824 - Netanalyzer

 • Eenvoudig te bedienen netanalyzer
 • Intern geheugen of met CF card
 • Geleverd met 4 flexibele stroomtangen
Ht Instruments Vega78 Metesco

HT Instruments - VEGA78

 • 3 Spanningsingangen
 • 3 Stroomingangen
 • Spanning en stroom gelijktijdig meten