Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17
Icon Klima & Umwelt

Klimaat & Temperatuur sensoren

Alle meetinstrumenten, ook uit de Klimaat & Temperatuur Meetinstrumenten productcategorie, kunnen op een nauwkeurige manier worden gekalibreerd bij Metesco. Hiermee kunnen wij 100% leverbetrouwbaarheid afgeven, waarmee wij zeker stellen dat een klant altijd de gewenste meting kan uitvoeren. 

Productoverzicht Klimaat & Temperatuur

Klimaat & Temperatuur meetinstrument kalibratie

Organisatie

Metesco Nederland is gespecialiseerd in het leveren van complete meetoplossingen, vandaar ook de slogan 'Sharing Measuring Solutions'. Wij realiseren dit door de verhuur, verkoop en kalibratie van technisch hoogwaardige meetinstrumenten. Dit combineren wij met veel ervaring en technische knowhow en een hoge organisatie flexibiliteit.

Vanuit de filosofie van Metesco komt naar voren dat wij alle instrumenten die wij leveren, ook op een nauwkeurige manier moeten kunnen controleren. Dit heeft geresulteerd in een kalibratieafdeling met een groot aantal testvoorzieningen.

Alle instrumenten, uit welke productcategorie dan ook, kunnen op een nauwkeurige manier worden gecontroleerd. Hiermee kunnen wij 100% leverbetrouwbaarheid afgeven, waarmee wij zeker stellen dat een klant altijd de gewenste meting kan uitvoeren. 

Ook voor metingen rondom Klimaat & temperatuur hebben wij verschillende levermogelijkheden. 

Kalibratiemogelijkheden

De categorie Klimaat & Temperatuur heeft veel raakvlak met de categorie Arbo. Binnen deze productgroepen is temperatuur een belangrijke factor.

Voor de meetinstrumenten binnen de productcategorie Klimaat & Temperatuur hebben wij o.a. de beschiking over een kalibratiebad en verschillende dry-block calibrators. Onze referentie sensoren zijn allen gecertificeerd door herleidbare instanties en zijn zeer hoogwaardig en nauwkeurig.

Wat kunnen zoal voor u kalibreren?

  • Thermokoppels (type K, type J, Type T etc.)
  • Weerstandsthermometer (PT100's en PT1000's)
  • Infrarood thermometers
  • Thermografische camera's

Temperatuursensoren worden o.a. gebruikt voor het meten en controleren van processen in laboratoria, industrie, publieke gebouwen etc.

Kijkt u voor onze mogelijkheden op de betreffende productpagina of neem contact met ons op.