Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

AstroNova SmartCorder - DDX-100

De DDX-100 Smartcorder van AstroNova is een portable data acquisitie systeem voor het vastleggen van meetgegevens op hoge snelheid. Sampling rate tot maximaal 200kS/s per kanaal. U meet met deze highspeed data logger o.a. spanning, stroom, brugsignalen, thermokoppels en IEPE sensoren.

Product kenmerken

 • Draagbare highspeed datalogger
 • 200 kS/sec per kanaal
 • Benut tot 48 kanalen
 • Spanning, thermocouple, brugsignalen
 • Tot 1.6 TB SSD harde schijf
 • Touchscreen interface 15"

Productinformatie aanvraag

Dataloggers

Over AstroNova SmartCorder - DDX-100

De Smartcorder DDX-100 is een universeel inzetbare highspeed data logger van AstroNova Test & Measurement. Deze draagbare unit is voorzien van een helder touchscreen bedieningsscherm en is geschikt voor een grote verscheidenheid aan metingen. Software voor uitgebreide configuratie en analyse meegeleverd.

Deze highspeed data logger heeft 2 slots waar verschillende input modules voor geselecteerd moeten worden. Er kan per unit aan maximaal 48 kanalen worden gemeten, er kunnen daarbij 10 units worden gekoppeld, tot maximaal 480 kanalen. Voor deze uitbreiding is combinatie met de Daxus data loggers benodigd.

De DDX-100 SmartCorder heeft een maximale sampling rate van 200kS/s per kanaal. Per kanaal kunnen 3 verschillende sampling rates worden ingesteld, zodat de gebruiker zeer landurige metingen kan uitvoeren. Het instrument stelt u ook in staat om triggers in te stellen. Deze triggers worden ingezet voor het starten en stoppen van opnamen op basis van events of vooraf ingestelde datum / tijd. Het is ook mogelijk om handmatig een trigger te benutten. De SmartCorder is verder voorzien van een Utlity/DIO poort met alarm outputs/inputs en programmeerbare outputs/inputs voor externe sample clocks. Verder optioneel te selecteren IRIG interface, GPS voor tijd en locatie en CAN (maximaal 16 kanalen).

De AstroNova data acquisitie systemen worden altijd geleverd met een groot beschikbaar geheugen, omdat er op grote snelheid moet kunnen worden gelogd voor langere periode. De DDX-100 heeft standaard een harde schijf met 500GB aan geheugen. Het is mogelijk om een snellere SSD schijf tot 1.6TB te selecteren. Ook heeft het systeem een accu voor maximaal 45min back-up, zodat u geen meetdata verliest.

Input modules welke u kunt kiezen:

 • UNIV-4: 4 kanaals input module for Voltage, DC Bridge, Thermocouple, RTD's and IEPE Transducers.
 • ISEV-4: 4 kanaals Isolated Voltage module up to 250 Vrms of VDC (Cat II)
 • NIDX-16: 16 kanaals Non-Isolated Differential Voltage input module up ti 30 Vrms or 40 VDC 
 • IHVM-4: 4 kanaals High Voltage module up to 600 Vrms or DC (Cat III) or 1000 Vrms or DC (Cat II)
 • IHVM-4P: 4 kanaals Isolated High Voltage module up to 600 Vrms or 1000 VDC (Cat III) or 1000 Vrms or DC (Cat II) with 16 selectable measurements including power quality.

Bij aanschaf van een AstroNova DDX-100 systeem wordt DDX Application software meegeleverd. Deze software zorgt ervoor dat u het systeem kunt configureren en data in real-time  kuntbekijken. Ook wordt AstroVIEW X software meegeleverd, zodat u data van elk mogelijk AstroNova data acquisitie systeem kan analyseren en waar nodig exporteren naar gangbare programma's voor opname in externe rapportage.

Gewicht 8.6 kg, afmetingen 366mm x 300mm. Geleverd in beschermtas.

Heeft u interesse in een van de AstroNova data acquisitie systemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Uitleeswaarde

J + A + V + kW + mA + Hz + T + kWh + W + μs + °C + mV +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Astronova Daxus Dxs 100 Metesco

AstroNova Daxus - DXS-100

 • Rugged highspeed datalogger 200kS/s
 • 200.000 meetwaarden opslaan per kanaal
 • Tot 480 gecombineerd kanalen
Astronova Tmx Datarecorder Metesco

AstroNova TMX Datarecorder

 • Draagbare highspeed datalogger
 • 800 kS/sec per kanaal
 • Uitbreidbaar tot 96 kanalen