Over Metesco

Meten is weten.

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Over Metesco

Metesco is gespecialiseerd in verhuur en verkoop van meetapparatuur en meetinstrumenten. Een goed advies en een fantastische dienstverlening is voor ons van cruciaal belang. Bij ons kunt u snel en voordelig over de meest nauwkeurige en recentelijk gecertificeerde meetinstrumenten beschikken.

Daarnaast biedt Metesco ook een breed programma van diensten zoals: on-site metingen, flowmetingen en kalibraties. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteit. Ook in onze dienstverlening wat betreft het uitvoeren van kalibraties, metingen en en inspecties op locatie.

Wij willen u volledig ontzorgen. Niet alleen meetinstrumenten leveren, maar u ook adviseren en praktische oplossingen aandragen. Met onze jarenlange ervaring, flexibiliteit, toewijding en uitstekende service, zijn wij ervan overtuigd dat wij samen met u de ideale oplossing voor uw meetprobleem kunnen vinden.

Voor meer informatie over Metesco, kunt u hier onze algemene brochure downloaden. Neem gerust contact met ons op, of bezoek onze vestiging in Ridderkerk. Wij helpen u graag.

Bedankt Metesco

Metesco is onderdeel van de Althen Group

Met het onze meetoplossingen zijn wij een aanvullend en complementair onderdeel van de Althen Group. De groep is wereldwijd actief, heeft vestigingen in verschillende landen en werkt samen met partners over de hele wereld. Meten, technologie en techniek vormen de rode draad binnen de Althen Group, waarin de verschillende bedrijven wat betreft diensten en producten elkaar perfect synergetisch aanvullen en samenwerken.

Een ander onderdeel van de Althen Group is Althen Sensors & Controls. Dit bedrijf levert geïntegreerde sensor- en meetoplossingen voor Original Equipment Manufacturers (OEM), Test & Measurement -, en IoT toepassingen. Net als Metesco is ook Relli Technology onderdeel van de Althen Group. Relli is een AS9120-gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in de levering van volledig traceerbare (fabrieksnieuwe) reserveonderdelen, componenten en apparatuur aan de Ministeries van Defensie (Luchtmacht, Landmacht en Marine) en de luchtvaart- en defensie-industrie van diverse Europese landen.

Kwaliteit van Metesco en veiligheid

De  producten van Metesco voldoen aan de maximale eisen van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit realiseren wij door stringente interne controles op de door ons verhuurde meetapparatuur.

Werken bij Metesco

Wij hebben een jong, toegewijd en creatief team dat altijd op zoek is naar nieuwe oplossingen en deze succesvol implementeert. Meer informatie over werken bij Metesco? Bekijk onze momenteel openstaande Marketing vacature of stuur ons een een open sollicitatie.

Duurzaamheid

Bij Metesco vinden wij het belangrijk dat wij samen met onze relatie inzetten voor een mooiere toekomst. Wij willen u de meest duurzame oplossingen bieden. Alleen samen kunnen wij een gezonde en bloeiende toekomst voor komende generaties maken.

Bekijk hier hoe wij ervoor zorgen dat wij zo duurzaam mogelijk te werk gaan.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren en creatieve medewerkers met verschillende achtergronden en opleidingen. Maar één ding hebben wij gemeenschappelijk: de passie voor techniek! Mede hierdoor zijn wij altijd in staat om de juiste oplossing te bieden voor ieder meetprobleem van onze klanten.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op via 078 6511117, e-mail info@metesco.nl of bezoek onze vestiging in Ridderkerk. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Metesco

Nieuws van Metesco

Metesco Kalibratie Ankertesters Bouw & Civiel

Uitbreiding Ankertester kalibratiemogelijkheden bij Metesco

Als Official Service Partner voor gerenommeerde ankertester merken zoals: Hydrajaws, Staht en Tractel, heeft Metesco geïnvesteerd in de verdere uitbreiding van de faciliteiten voor het kalibreren van ankertesters.

Lees verder
Imetrum Dms Optisch Meetsysteem Metesco Nieuws

Nieuwe set voor Imetrum Dynamic Monitoring System

Het innovatieve Dynamic Monitoring System van Imetrum op basis van video gauge technologie is te huur bij Metesco. Voor op afstand en contactloos meten hebben wij een nog betere set voor u samengesteld met eindeloos veel mogelijkheden voor bouw, civiele techniek, luchtvaart, en materiaaltesten.

Lees verder
Fluke 709H Luskalibrator Kalibrators

Fluke 709H Precisie Luskalibrator nu ook te huur

De Fluke 709H draagt bij aan het handhaven van de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van instrumentatie in stroomlussen. Lees hoe de kalibrator helpt bij het waarborgen van de goede werking van automatiseringssystemen in industriële omgevingen en is vanaf nu te huur is bij Metesco Nederland.

Lees verder