Over Metesco

Meten is weten.

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Over Metesco

Metesco is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van meetapparatuur en meetinstrumenten. Een goed advies en een fantastische dienstverlening is voor ons van cruciaal belang. Wij zorgen er voor dat u snel en voordelig over de meest nauwkeurige en meest recent gecertificeerde meetinstrumenten beschikt.

Metesco biedt ook breed programma van diensten zoals: on-site metingen, flowmetingen, kalibraties en nog veel meer. Ons steven naar hoogwaardige kwaliteit komt natuurlijk ook terug in onze dienstverliening wat betreft het uitvoeren van kalibraties, metingen en en inspecties op locatie.

Wij willen u daarnaast volledig ontzorgen. Niet alleen meetinstrumenten leveren, maar u ook adviseren en prakitsche oplossingen aandragen. Met onze jarenlange ervaring, flexibiliteit, toewijding en uitstekende service, zijn wij ervan overtuigd dat wij samen met u de ideale oplossing voor uw meetprobleem kunnen vinden.

Neem gerust contact met ons op, of bezoek onze vestiging in Ridderkerk. Wij helpen u graag.

Bedankt Metesco

Kwaliteit en veiligheid

De  producten van Metesco voldoen aan de maximale eisen van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit realiseren wij door zeer strenge interne controles op de door ons verhuurde apparatuur.

Duurzaamheid

Bij Metesco vinden wij het van groot belang dat wij, samen met onze klant, ons inzetten voor om mooiere toekomst. Wij streven om onze klanten de meest duurzame oplossingen mogelijk te bieden. Alleen samen kunnen wij een gezonde en bloeiende toekomst voor komende generaties maken.

Bekijk hier hoe wij ervoor zorgen dat wij zo duurzaam mogelijk te werk gaan.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren en creatieve medewerkers met verschillende achtergronden en opleidingen. Maar één ding hebben wij gemeenschappelijk: de passie voor techniek! Mede hierdoor zijn wij altijd in staat om de juiste oplossing te bieden voor ieder meetprobleem van onze klanten.

Werken bij Metesco

Wij hebben een jong, toegewijd en creatief dat altijd op zoek is naar nieuwe oplossingen en deze succesvol implementeert.

Wil jij ook bij Metesco werken? Bekijk onze vacatures of stuur ons een een open sollicitatie. 

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze producten of diensten? neem dan direct contact met ons op via 078 6511117, e-mail info@metesco.nl of bezoek onze vestiging in Ridderkerk. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Metesco

Nieuws van Metesco

Digitale Atex Fotocamera Icam 501 Metesco ATEX Camera

Huur nu een ATEX thermografische camera

Met onze nieuwe, robuuste Cube 800 wordt fotograferen in een ATEX explosieve omgeving een stuk veiliger. Ontdek snel meer!

Lees verder
Micronics D550 Doppler Flowmeter Metesco Flow- en Debietmeters

Nieuwe flowmeter testvoorziening bij Metesco

Metesco Nederland heeft een nieuwe testvoorziening voor het inspecteren & kalibreren van ultrasone clamp-on flowmeters.

Lees verder
Metesco Nederland Nieuws

Althen Sensors & Controls neemt Metesco over

Althen Sensors & Controls breidt haar activiteiten uit met een strategische overname van Metesco Nederland BV. Ontdek snel meer!

Lees verder