Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Digitale drukrecorder

Digitale schrijvende meters worden gebruikt voor registratie van vele parameters. Stroom, spanning, maar ook temperatuur of andere proceswaardes. Met onze multifunctionele kaartschrijvers kunt u gegevens vastleggen om te analyseren op later tijdstip.

Productoverzicht Digitale recorder

Ahlborn Almemo 2590 4As Metesco

2590-4AS Ahlborn Almemo Logger

  • Verschillende sensoren koppelbaar
  • Tot 10 metingen per seconde
  • Sensoren worden automatisch herkend
Dms150 Digitale Printlogger 150 Bar Metesco

DMS150 - Digitale Printlogger 150 bar

  • Schrijvende meter met printer
  • Recording druk en temperatuur
  • Voorgeprogrammeerde tests
Pms3000 Flightcase Drukschrijver 500 Bar Metesco

PMS3000 - Flightcase drukschrijver 500 bar

  • Drukrecorder in Flightcase
  • Opslag meegegevens in PDF, CSV
  • Registreren van druk tot 500 bar
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Over Drukmeters & -recorders verhuur

Het huren van drukmeters en drukrecorders is gericht op het meten van de druk van gas of vloeistof in een systeem. Binnen het leveringsprogramma van Metesco zijn er verschillende keuze mogelijkheden. 

De welbekende (digitale) manometers gebaseerd op het buisveerprincipe zijn beschikbaar voor procesbewaking en monitoring. Daarnaast zijn er onze universele digitale drukrecorders met een loskoppelbare druksensor, voor het over langere tijd monitoren van drukopbouw of drukverlies, waarbij rapportage wordt verlangd.

Metesco heeft altijd een compleet assortiment drukrecorders gehad, waarvan ook de welbekende chartrecorders of kaartschrijvers onderdeel waren. Deze worden nu langzaam vervangen door onze superieure digitale drukrecorder met ingebouwde printer. Wel zoi handig, als de opdrachtgever wil aftekenen!

Terugbelservice Onze terugbelservice

Bel direct: 078 651 11 17

Of laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug.

Ihre Nachricht...
Bitte bestätigen Sie die Bestimmungen zum Datenschutz.