078 651 11 17

Verkoop van Meetapparatuur

Metesco Nederland is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en servicing van hoogwaardige meetinstrumenten. Waar wij een zeer breed verhuuraanbod hebben, is de verkooptak inmiddels ook uitgegroeid tot een volwaardig onderdeel binnen het bedrijf.

Ook aan de verkoopkant richt Metesco zich op de portable, high-end instrumenten voor tijdelijke inzet. Naast de portable instrumenten, leveren wij inmiddels ook complete laboratorium testvoorzieningen van Hegewald & Peschke en verhuren en verkopen wij een uniek optisch meetsysteem van Imetrum, waarmee civiele kunstwerken als bruggen en damwanden contactloos kunnen worden gemonitord.

Wij vertegenwoordigen verder merken als Fluke, Megger, Astronova, TSI Ireland, Ahlborn Almemo en HT Italia.

 

Ahlborn Dataloggers

Ahlborn Dataloggers

Metesco levert Ahlborn Almemo producten voor zowel verhuur als verkoop. Deze instrumenten zijn geschikt voor het meten en monitoren van allerlei grootheden zoals, temperatuur, flow, luchtvochtigheid, kracht enzovoorts. Bluetooth mogelijk.

Andilog Dataloggers

Andilog Dataloggers

Metesco levert de producten van Andilog Force Measuring Technologies. Krachtopnemers voor gebruik in ARBO onderzoek, maar ook in bijvoorbeeld productie processen. Nauwkeurig, betrouwbare en met directe grafische weergave van de resultaten.

Onze terugbelservice
Bel direct: 078 651 11 17
Of laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
AstroNova Test & Measurement

AstroNova Test & Measurement

De data acquisitie systemen van AstroNova zijn van ongekende kwaliteit en nauwkeurigheid. AstroNova heeft naam gemaakt onder het Astromed label en heeft een aantal high-end systemen op de markt. DXS-100, DDX-100 en TMX-18.

Britisch Rototherm Drukrecorders

Britisch Rototherm Drukrecorders

Metesco levert de schrijvende meters van Rototherm uit Engeland. Deze kaartschrijvers zijn geschikt voor het registreren van druk, temperatuur of een combinatie van beide. Drukrecorders met papieren kaarten in diverse diameters.

Extronics Explosieveilige apparatuur

Extronics Explosieveilige apparatuur

Explosieveilige digitale camera geschikt voor ATEX zone 0. De Icam is een slanke camera, licht van gewicht en hierdoor eenvoudig mee te nemen in bijvoorbeeld borst- of broekzak. Voorzien van een memo recorder om een gesproken notitie bij een foto te voegen.

Fluke Meetapparatuur

Fluke Meetapparatuur

Metesco Nederland verhuurt en verkoopt Fluke meetinstrumenten voor allerlei markten en toepassingen. Van calibrators tot netwerkmeters, en van netanalyzers tot multimeters, wij kunnen het aanbieden. Zowel voor verhuur en verkoop.

Graphtec Dataloggers

Graphtec Dataloggers

Graphtec Corporation is fabrikant van hoogwaardige test- en meetapparatuur. Dataloggers en papierloze schrijvers zijn producten waar men ruime ervaring mee heeft zoals de GL840 de GL240 en de snelle GL980. 1000 metingen per seconde.

Hegewald & Peschke

Hegewald & Peschke

Metesco is distributeur voor Hegewald & Peschke; een leverancier van Laboratorium Testmachines. Wij leveren hiervan universele testmachines tot 1500kN (Inspekt serie) en complete meubeltest straten voor het testen van meubels, kasten enzovoorts.

HT Italia - Netanalyzers

HT Italia - Netanalyzers

HT Italia levert Power Loggers en Energierecorders die eenvoudig te bedienen zijn. Uitlezen van meetapparatuur is eenvoudig dankzij Topview software die automatisch het instrument herkent en de data download. inclusief Flexibele stroomtangen.

Hydrajaws Ankertesters

Hydrajaws Ankertesters

Hydrajaws producten voor het testen en onderzoeken van valbeveiliging en dakbeveiliging en vallijnen. Testen is essentieel bij installatie, en bij de jaarlijks terugkerende inspectie. Hydrajaws ankertesters en hechtsterktemeters. 5kN tot 145kN.

Isafe Mobile - Atex Telefoons

Isafe Mobile - Atex Telefoons

Metesco Nederland levert iSafe atex telefoons voor atex zone 1/21 en atex zone 2/22. Smartphones voor zowel verkoop als verhuur. Types als IS520.1 en IS730.2. Geleverd als complete set, met camera en man-down functie.

Krautkramer GE Measurement

Krautkramer GE Measurement

GE / Krautkramer inspectie instrumenten zoals diktemeters DMS Go+. Of het nu gaat over inspecties of metingen in energiecentrales, kerncentrales of lokale powerplants, GE levert instrumenten voor meten en inspectie in al deze sectoren.

Leica Geosystems - Kabeldetectie

Leica Geosystems - Kabeldetectie

Met de Leica kabeldetectoren is het mogelijk om ondergronds kabels op te sporen. Op deze manier kan schade aan kabels bij werkzaamheden voorkomen worden, evenals natuurlijk natuurlijk financiele schade hierbij. Digicat serie. DD Serie.

Metesco Meetinstrumenten

Metesco Meetinstrumenten

Metesco Nederland heeft een breed aanbod van meetinstrumenten van gerenommeerde merken. Ook hebben wij een aantal instrumenten die wij onder eigen label leveren. Zo hebben wij loadcells, maar ook een balanceer computer voor inregelkleppen.

Micromega Dynamics

Micromega Dynamics

Micromega Dynamics is specialist op het gebied van ontwikkeling van mechatronica systemen voor trillingmetingen. Micromega richt zich met name op het gebied van controle en toezicht op trillingsmetingen in verschillende markte. 3 assig meten, 1024Hz.

Micronics portable flowmeters

Micronics portable flowmeters

De portable clamp-on flowmeters van Micronics zijn geschikt voor het meten van flow of debiet in gesloten systemen. Voor het meten is geen inbreuk op het proces benodigd, de sensoren worden op de buitenzijde van de leiding geplaatst. Meetbereik tot 20m/s.

Olson Instruments

Olson Instruments

Olson Instruments is opgericht in 1993. sinds die tijd een gerenommeerde fabrikant van sensoren en systemen voor gegevensverzameling in de civiele wereld. Non destructief bepalen van betondikte, delaminatie, holtes in beton enzovoorts.

Proceq Meetinstrumenten

Proceq Meetinstrumenten

Metesco levert de NDO instrumenten van Proceq voor zowel verhuur als verkoop. U kunt hierbij denken aan terugslaghamers (original schmidt), voeghardheid hamers (pendelhamer, naar de CUR aanbeveling), wapeningdetectoren zoals GRP Live en PM630.

Strainstall krachtmonitoring - Scotload

Strainstall krachtmonitoring - Scotload

Metesco levert het Scotload pakket van Strainstall. Hieronder vallen onder andere trekkrachtopnemers of dynamometers, weegcellen of drukdozen tot 1000 ton, meetpennen, meetsluitingen (op basis van greenpin) en running line monitors.

Synergys Technologies

Synergys Technologies

Synergies Technologies ontwikkelt innovatieve oplossingen voor lek detectie, trilling analyse en nog veel meer. Visuele controle van uw installaties gecombineerd met de meet- en foto gegevens geeft ongekende mogelijkheden voor voorspellend onderhoud.

Tractel Loadcells

Tractel Loadcells

Metesco levert de trekklokken van Tractel onder het Dynafor label. Kraanwegers vanaf 500 kg meetbereik tot 250 ton meetcapaciteit. Dynafor LLXH, LLX1, LLX2 en LLZ2. Verder beschikbaar de dynaplug, handifor en dynarope.

Tramex

Tramex

Tramex non destructieve vochtdetectoren voor het bepalen van vocht in hout, bouwstoffen, kunststoffen, polyester, vloeren, muren, dakbedekking etc. Onder andere de Tramex CME4, welke tot 6% vocht meet. ASTM F2659. Eenvoudig, snel en betrouwbaar.

Tritex Diktemeters

Tritex Diktemeters

Tritex diktemeters zijn robuuste en eenvoudig te bedienen wanddiktemeters. Door de intuïtieve bediening zijn ze snel door iedereen te gebruiken. Multigauge 5600 en 5700. Verkrijgbaar met logfunctie, als onderwater variant en voor drone montage.

TSI Flowmeters

TSI Flowmeters

Hydranten, blusinstallaties afsluiters en brandkranen moeten regelmatig worden gecontroleerd. TSI flowmeters zijn speciaal ontwikkeld voor testen van hydranten en pompen. Meetbereik tot 180m³/h en 25 bar. Eventueel uitbreidbaar naar 300m³/h.

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.