Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Recovib Tiny - Vibration analyzer

De RECOVIB® versnellingsmeters dichten de kloof tussen de prestaties van laboratoriumversnellingsmeters en industriële versnellingsmeters. Door de analoge uitgang zijn de meters overal inzetbaar.

Product kenmerken

 • Compacte en robuuste trillingssensor
 • Meten in XYZ richting (3 assig)
 • Sterke magneet voor montage
 • Tot 6 uur achtereen loggen
 • 1024 samples/seconde/as
 • Meerdere sensoren simultaan loggen

Productinformatie aanvraag

NDO Techniek

Over Recovib Tiny - Vibration analyzer

De Recovib® industriële versnellingsmeters maken gebruik van de kloof tussen de prestaties van laboratoriumversnellingsmeters (Vaak duur, breekbaar zijn en lage bescherming bieden) en de robuustheid van industriële versnellingsmeters (goedkoper en onnauwkeuriger).

Onze accelerometers kunnen worden ingezet in industriële omgevingen voor het monitoren van machines of constructies. Denk hierbij aan bijvoorbeeld havenkranen.

De RECOVIB® versnellingsmeters zijn van bewezen ontwerp en de meeste beschikbare modellen worden op grote schaal gebruikt in diverse velden, zoals de gereedschapswerktuigen, precisiebewerking en on-shore en offshore windenergie sectoren in monitoring of actieve trillingsbesturingsapplicaties .

Recovib aquisition systemen bieden de mogelijkheid om meerdere sensoren gelijktijdig te monitoren en gegevens op te slaan. Zij zijn leverbaar tot 8 ingangen.

Recovib Tiny draadloze versnellingsloggers bieden een unieke mogelijkheid om door een constructie te worden geplaatst tot tientallen gelijktijdig om trillingen en schokken te loggen gelijktijdig in alle drie de assen. Dit is ideaal voor trilling diagnoses van machines of constructies. De loggers kunnen tot 6 uur achtereen meten. Na het meten wordt de data van alle loggers gelijktijdig in de software weergegeven zodat u de relatie onderkent of kunt onderzoeken van het ontstaan van een golf (trilling) tot de effecten verderop. 

De draadloze technologie en intuïtieve bediening zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparing bij de uitvoering van uw metingen.

Metesco verhuurt en verkoopt deze sensoren. vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Uitleeswaarde

g + m/s + m/s² + N/mm² +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Hd2070 Driekanaals Trilling Analyzer Metesco

HD2070 - Driekanaals trilling analyzer

 • Trillingsmeter voor lichaamstrilling
 • ISO8041 - ISO5349 - ISO2631 - IEC61260
 • Detecteert versnelling over 3 assen
Recovibfeel Trillingssensor Metesco

Recovib Feel - Trillingssensor

 • Compacte sensor, Robuust
 • Smartphone als uitleesunit
 • Betaalbaar en snel inzetbaar