Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Siemens controlotron Clamp-on flowmeter

Controlotron clamp-on flow en debietmeters zijn de ultieme debietmeters voor commissioning en meten op dubbele leiding sets tegelijk. Meten van twee vloeistofstromen gelijktijdig is met dit instrument mogelijk. Het clam-on princype van de flowmeter maakt snelle montage mogelijk. De menubediening is uitgebreid, niet eenvoudig, maar degelijk en veelzijdig ook in moeilijke meetomstandigheden. De Controlotron serie flowmeters van Siemens is geschikt voor het meten van diverse soorten media en meten zeer nauwkeurig en betrouwbaar de doorstroming van vloeistoffen en (sommige) gassen waarbij gebruik wordt gemaakt van Transittime Ultrasone technieken.

Product kenmerken

  • Dubbele sensor aansluitbaar
  • Diktemeter aansluitbaar
  • Waterdicht tot 1000 mm
  • Snelle plaatsing
  • Naukeurige meter
  • Grote display
  • Vanaf 12,5 mm tot 5000 mm

Productinformatie aanvraag

Flow & Debietmeters

Over Siemens controlotron Clamp-on flowmeter

De processen in de industrie zijn zeer complex, waardoor onderzoeken en ontwikkelingen plaatsvinden met zeer hoge eisen aan visualisatie en analyse. De draagbare Controlotron flowmeter van Siemens biedt de juiste invulling hieraan.

De Draagbare Controlotron is een clamp-on flowmeter die wordt gebruikt voor het meten van doorstroming van alle homogene vloeistoffen zoals water, afvalwater, demiwater, oliën, vetten enz.. De Controlotron vindt daarom zijn weg in alle genoemde marktsegmenten en is beschikbaar met verschillende clamp-on sensor rails voor een groot aantal diameters van DN50 tot DN4000

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten