Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Proceq Original Schmidt Live - Digitaal

De Original Schmidt is volledig gemoderniseerd en wordt nu geleverd als Original Schmidt Live. Digitale testhamer met helder display en cloud voorziening. Optioneel leverbaar met draadloze app.

Product kenmerken

  • Complete modernisering van het origineel
  • Compact en robuust instrument
  • Registratie van meetresultaat via cloud
  • Slagenergie 2207Nm (N) of 0.735Nm (L)
  • Gratis Apple iOS app
  • Rapportage in PDF of CSV formaat

Productinformatie aanvraag

Bouw & Civiel

Over Proceq Original Schmidt Live - Digitaal

De Original Schmidt Live is de volledig gemoderniseerde Original Schmidt beton proefhamer van Proceq. Sinds de introductie van de Original Schmidt in 1965, is het instrument voor velen een zeer betrouwbaar instrument gebleken voor het testen van druksterkte van beton. De Live versie is volledig gedigitaliseerd met een app en mogelijkheid tot werken in de cloud.

Net als het origineel is de Schmidt Live verkrijgbaar in een N of L versie, waarbij de slagenergie verschilt. Voor kwetsbaarder materiaal met een dikte van <100mm adviseren wij type L met een slagenergie van 0.735Nm. Voor elementen met een dikte van >100mm kunt u volstaan met de standaard type N, met een slagenergie 2207Nm.

Beide types hebben een meetbereik van 10-70 N/mm².

Naast de mogelijkheid tot het werken via een webtool, is het ook mogelijk om een draadloze printer aan te sluiten. Hiermee kunnen meetwaarden direct worden afgeprint, zoals dit vroeger bij de type NR en LR ging.

Metesco levert de gehele range beton testhamers van Proceq. Vraagt u vrijblijvend informatie aan.

Uitleeswaarde

N/mm² + MPa +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Os 120 Pm Voeghardheidsmeter Metesco

Proceq OS-120 PM

  • Test volgens CUR aanbeveling 61:2013
  • Pendelhamer - niet destructief testen
  • Meetbereik 1 - 10 MPa