Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17
Icon Thermografie Weiß

Thermografie

Metesco verhuurt thermografie camera's welke infraroodbeelden opslaan als foto. De temperatuurverschillen worden zichtbaar en geven aan of er sprake is van thermische lekkage in spouwmuur isolatie of warmte ontwikkeling door bijvoorbeeld wrijving. Deze camera's maken zichtbaar wat voor het menselijk oog niet zichtbaar is.

Productoverzicht Thermografie

Fluke Tis Thermografische Camera Metesco

Elektrotechnische Inspecties

  • Professionele thermografische cameras
  • Accuraat en snel
  • Direct leverbaar uit voorraad
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Over Thermografie verhuur

Thermografisch onderzoek wordt met name gedaan voor comparatief onderzoek, bijvoorbeeld bij het opsporen van vocht / lekkage. De warmtebeeldcamera's binnen deze categorie werken op basis van infrarood, niet zichtbaar voor het menselijk oog, waarbij temperatuurverschillen zichtbaar worden.

De output van een thermografische camera is een thermogram, waarop de temperatuurverschillen visueel zichtbaar worden. Zo ontstaat de welbekende paars/blauwe weergave.

Thermografische camera's worden gebruikt in vele verschillende sectoren, bijvoorbeeld elektrotechniek, geneeskunde en procestechniek. Ook worden deze camera's gebruikt voor militaire toepassingen. 

Terugbelservice Onze terugbelservice

Bel direct: 078 651 11 17

Of laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug.

Uw bericht
Ik ga akkoord met het privacybeleid van Metesco