Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

AstroNova TMX Datarecorder

De AstroNova TMX is een draagbaar data acquisitie systeem (DAQ) met een zeer hoge sampling rate tot 800kS/sec/kanaal. Uit te breiden naar 50 MS/s met optioneel scope kaart. Dit unieke datalogging & monitoring systeem ondersteunt u bij het vastleggen van o.a. spanning, stroom, brugsignalen, thermokoppels en power quality.

Product kenmerken

 • Draagbare highspeed datalogger
 • 800 kS/sec per kanaal
 • Uitbreidbaar tot 96 kanalen
 • High Voltage, Strain & Bridge
 • Tot 1.6 TB SSD harde schijf
 • 17" Touchscreen interface

Productinformatie aanvraag

Dataloggers

Over AstroNova TMX Datarecorder

De AstroNova TMX is een uniek, breed inzetbaar highspeed data acquisitie systeem (DAQ) van AstroNova Test & Measurement. Dit portable instrument is voorzien van een 17" touchscreen bedieningsdisplay en ruimte voor 3 input modules. Het betreft een modulair systeem aanpasbaar met inputmodules gericht op uw meet eisen, met een maximum van 96 kanalen (met de optionele TMX-R of TMX-E). Software voor uitgebreide configuratie en analyse wordt standaard meegeleverd.

De TMX datalogger kan tot 800.000 metingen per seconde, per kanaal opslaan (800kS/s). Per kanaal kunnen 4 verschillende sampling rates worden ingesteld, zodat de gebruiker hogere sampling rates kan toewijzen aan kritische signalen. Hiervoor kunt u optioneel een 2 kanaals scope card inzetten, waarmee de sampling rate tot 50MS/s per kanaal wordt verhoogd! Het instrument stelt u natuurlijk ook in staat om triggers in te stellen.

Dit AstroNova DAQ system wordt geleverd met een groot intern geheugen, zodat er voor langere periode met een zeer hogere sampling rate kan worden gelogd. De TMX heeft standaard 1000GB aan geheugen, uit te breiden naar 1.6 TB SSD. Ook heeft het systeem een accu voor maximaal 45min back-up, zodat u geen meetdata verliest.

Input modules welke u kunt kiezen zijn o.a. UNIV6, IHVM-6, IBRM-6, NIDV-16 en IRTD-12. Zie datasheet voor alle te selecteren input modules. Het systeem kan verder worden geconfigureerd als volgt:

TMX - Basis DAQ systeem met ruimte voor 3 input modules
TMX-E - Uitbreiding chassis met ruimte voor 3 aanvullende input modules (TMX basis systeem benodigd)
TMX-R - Dit betreft de rack-mount versie met ruimte voor 6 input modules
TMX-18 - Betreft een 18 kanaals DAQ systeem, compleet uitgerust met 3 UNIV-6 input modules
Aanvullend kan de gebruiker een optionele netwerk printer koppelen voor real-time afdrukken van data. Er is een rack-mount versie (Real-Chart RC-300R) of een benchtop versie (Real-Chart RC300B) beschikbaar.

De TMX data recorder stelt de gebruiker in staat om vastgelegde gegevens in te zien, ook tijdens eventuele lopende metingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de QuickLook data compression technology, waarmee men snel door gigabytes aan data kan scrollen.

Data uitlezen via Ethernet en USB 3.0. AstroView X software voor het delen van data met collega's in de gebruikelijke bestandsindelingen. Met de TMX offline software kan de gebruiker metingen opzetten, monitoren en exporteren voor het uitvoeren van analyses.

Gewicht 15.3 kg, afmetingen 368mm x 483mm. Geleverd in beschermtas, optioneel met flightcase.

Heeft u interesse in een van de AstroNova data acquisitie systemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Uitleeswaarde

J + MΩ (1) + mA + A + mV + V + kW + μΩ + Hz + T + kWh + Ω + W + °C + +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Astronova Daxus Dxs 100 Metesco

AstroNova Daxus - DXS-100

 • Rugged highspeed datalogger 200kS/s
 • 200.000 meetwaarden opslaan per kanaal
 • Tot 480 gecombineerd kanalen
Astronova Smartcorder Ddx 100 Metesco

AstroNova SmartCorder - DDX-100

 • Draagbare highspeed datalogger
 • 200 kS/sec per kanaal
 • Benut tot 48 kanalen