Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Graphtec GL2000 - True RMS Logger

De Graphtec GL2000 is de nieuwe highspeed en High voltage 4-kanaals datalogger van Graphtec voor het meten van spanning tot 1000 Volt. (Cat III 600V compatible) Verder kan er temperatuur, luchtvochtigheid en Pulse en Logic signalen worden gelogd. De 4 geïsoleerde kanalen kunnen op max. 1μs metingen registreren.

Product kenmerken

 • Datalogging tot 1μs meetinterval
 • 4 geïsoleerde kanalen, simultaan loggen
 • Helder 7" LCD TFT scherm in kleur
 • Voltage, Temperatuur, rV, Pulse en Logic
 • CAT III 600V Compatible
 • Opslag op intern of extern geheugen

Productinformatie aanvraag

Dataloggers

Over Graphtec GL2000 - True RMS Logger

De Graphtec GL2000 is de nieuwe 4-kanaals datalogger voor het loggen op zeer hoge snelheid tot 1μs meetinterval. Dit instrument kan worden ingezet voor metingen volgens CAT III 600V. Het instrument is specifiek geschikt voor het meten van spanning tot 600V en 600V rms. Verder geschikt voor temperatuur (thermokoppels), luchtvochtigheid, Pulse en Logic signalen meten.

De GL2000 heeft 4 geïsoleerde kanalen, waarop sensoren kunnen worden aangesloten en waarbij het hoogste instelbare meetinterval 1μs is. De ingangen kunnen een groot bereik aan voltages meten van 20mV tot 1000 V DC en 10 mV tot 1000 V rms. Thermokoppels type K, J, E, T, R, S, B, N, W kunnen aan het instrument worden gekoppeld. De gemeten waarden worden opgeslagen op het interne geheugen (4GB flash) of op een extern geheugen (SD card of USB stick).

Het instrument beschikt over BnC aansluitpunten voor het meten van Voltage. Voor het aansluiten van thermokoppels zijn er schroefcontacten beschikbaar. Het instrument kan ook op verschillende manieren getriggered worden (1 kanaal), Logic input (4 kanalen) of Pulse ingang (4 kanalen).
De ingangen van de voltage bevatten een BNC aansluiting  waar de ingangen voor de thermokoppels een schroefcontacten bevatten. De meter kan ook op verschillende manieren getriggered worden (1 kanaal), Logic input (4 kanalen) of Pulse ingang (4 kanalen).

De GL2000 logger wordt geleverd in koffer met daarbij standaard accessoires benodigd voor het uitvoeren van metingen. Uiteraard zijn er vele opties beschikbaar, hiervoor adviseren wij u graag om tot de juiste samenstelling te komen.

Uitleeswaarde

V + T + °C + RV / RH +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Graphtec Gl980 Highspeed Logger 1 Metesco

Graphtec GL980 - Highspeed logger 1μs

 • Highspeed datalogger op max. 1μs
 • 8 geïsoleerde kanalen, simultaan loggen
 • Helder 7" LCD scherm in kleur
Ahlborn Almemo 710 10 Kanaals Datalogger Metesco

Ahlborn Almemo 710 - 10 kanaals

 • Datalogger met 10 meetingangen
 • Verschillende sensoren koppelbaar
 • Meetinterval tot 1000 metingen per seconde