Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Fluke 724 Temperatuurkalibrator

De Fluke 724 is een krachtige en zeer nauwkeurige temperatuur kalibrator. Het instrument is geschikt voor het testen en kalibreren van temperatuursensors en transmitters. U meet thermokoppels, RTD's, weerstand en spanning. Beschikbaar voor verhuur bij Metesco Nederland BV.

Product kenmerken

 • Genereert en simuleert thermokoppels
 • Genereert en simuleert RTD's
 • 4 tot 20 mA meten en generen
 • Eenvoudig te bedienen
 • Lineaire stijgfunctie en automatische stijgfunctie
 • Direct leverbaar uit voorraad

Productinformatie aanvraag

Elektrotechniek

Over Fluke 724 Temperatuurkalibrator

Uitgebreide temperatuurkalibrator huren!

De Fluke 724 is een krachtige en zeer nauwkeurige temperatuurkalibrator (calibrator) in het assortiment van Metesco. De 724 kan worden ingezet voor het genereren en meten van 10 thermokoppeltypes en 7 RTD-types. Aanvullend kunnen ook spanning en weerstand worden gesimuleerd en gemeten.

Het unieke instrument meet ook mA en kan de transmitter ook voorzien van lusvoeding. Het is daarmee geschikt voor het testen en kalibreren van bijna elk temperatuurinstrument, zodat u maar één hulpmiddel nodig hebt om alle temperatuursensors en transmitters in uw installatie vakkundig te testen. Het is een Fluke 712B en Fluke 714B in één instrument. 

De Fluke 724 kan worden ingezet voor snelle RTD-pulscircuits en biedt hierbij lusvoeding. Het instrument heeft een tweeregelig display voor de meet- en genereerfuncties. Hiermee kunt u gelijktijdig een temperatuurmeting uitvoeren en de lusstroom bekijken. Met de eenvoudige, menuloze bediening gaan alle testwerkzaamheden een stuk sneller dan voorheen! Of u nu snelle lineariteitstesten uitvoert met de 25% en 100% stappenfuncties of een test op afstand doet met de functies voor automatische stappen of automatische helling. Met de Fluke 724 is het testen en kalibreren een fluitje van een cent.

De Fluke 724 is compact, lichtgewicht en heeft een gestroomlijnde vorm. Het display is voorzien van een heldere achtergrondverlichting om te kunnen werken bij weinig licht. Door de grote batterijcapaciteit (4 AA alkalinebatterijen) kunt u lang achter elkaar met het apparaat werken. Het is een robuust, betrouwbaar apparaat dat is ontwikkeld voor gebruik op de werkvloer.

Leveringsomvang

Het instrument wordt geleverd als complete kit inclusief bijpassende meetsnoeren en optioneel een magnetisch ophangsysteem voor vereenvoudigd werken. Het instrument heeft configureerbare 0%-en 100% broninstellingen voor snelle lineariteitscontroles in stappen van 25%. Daarnaast mogelijkheid tot lineaire en automatische stijgfunctie in stappen van 25% (op basis van 0%- en 100% instellingen).

De uitschakelinstellingen worden door het instrument onthouden. Wel zo handig wanneer repeterende tests worden uitgevoerd op verschillende locaties. Het instrument wordt gebruikt in zowel laboratorium als veeleisende industriele omgeving.

Huren bij Metesco?

Wanneer u enkel thermokoppel signalen wilt meten / simuleren kunt u ook kiezen voor de FLuke 714B thermokoppel calibrator. Wanneer u RTD signalen wilt meten & simuleren adviseren wij u de Fluke 712B.

Het instrument wordt geleverd met een herleidbaar certificaat. Vanzelfsprekend kan bij afhaling een instructie tot gebruik worden gegeven. In geval van opsturen kunnen wij eea telefonisch aan u toelichten. Neemt u vrijblijvende contact met ons op en vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Fluke 715 Volt Ma Loop Calibrator

Fluke 715 Kalibrator

 • Meet lusstroomsignalen 0-20 mA/4-20 mA.
 • Hoge nauwkeurigheid van 0,015%
 • Meten uitgaande spanningssignalen PLC
Fluke 712B Rtd Calibrator

Fluke 712B RTD kalibrator

 • Temperatuurkalibratie
 • Accuraat en snel
 • Direct leverbaar uit voorraad
Fluke 714B Thermocouple Calibrator

Fluke 714B Thermokoppel kalibrator

 • Meten en simuleren thermokoppels
 • mV signaal meten en simuleren
 • 4 tot 20 mA meten en generen