Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Metesco Dataprinter

De Metesco dataprinter is een Meetinstrument met ingebouwde printer. Op deze unit is het mogelijk om 2 druksensoren gelijktijdig aan te sluiten. De gegevens worden op een grafiek geprint in lineaire vorm, waar de start de printer eerst de datum, tijd, meetgegevens, sensor gegevens en grafiekbreedte weergeeft. Vervolgens print de meter elke 4 minuten een reeks aan meetwaarden welke gedurende die tijd is opgeslagen. Standaard is de meetinterval ingesteld op 1 seconde wat sneller kan naar wens. Deze opgeslagen gegevens worden elke 4 minuten geprint.

Product kenmerken

  • Makkelijk in gebruik
  • Drukmetingen
  • Drukverschilmetingen
  • Eenvoudig bedienen
  • Gegevens direct op papier

Productinformatie aanvraag

Dataloggers

Over Metesco Dataprinter

De Metesco DATAprinter is een Meetinstrument met ingebouwde digitale printer. Op deze unit is het mogelijk om 2 (druk)sensoren gelijktijdig aan te sluiten. De gegevens worden op een grafiek geprint in lineaire vorm, waar na starten eerst de datum, tijd, meetgegevens, sensor gegevens en grafiekbereik wordt geprint. Vervolgens print de meter elke 4 minuten een reeks aan meetwaarden welke gedurende die tijd is opgeslagen in het geheugen. Standaard is de meetinterval ingesteld op 1 seconde wat optioneel ook sneller kan. De opgeslagen gegevens worden elke 4 minuten geprint. Het ideale alternatief voor de schrijvende meters of kaarttschrijvers. Eenvoudige bediening (aan/uit; start/stop).

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten