Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Micronics AVFM-V area-velocity flowmeter

Meten van debiet of stroming en waterhoogte in een open kanaal of goot. De Greyline Micronics AVFM V is speciaal hiervoor ontworpen. Deze meter is in staat voor het meten van vloeistof stroming of debiet in een open kanaal of meetgoot. De meter is voorzien van een datalogger en groot geheugen en is in staat om te meten gedurende langere tijd.

Product kenmerken

  • Voor het controleren van deels gevulde of open kanalen.
  • 50.000 punten logger met software.

Productinformatie aanvraag

Flow & Debietmeters

Over Micronics AVFM-V area-velocity flowmeter

De AVFM-V area-velocity meter wordt gebruikt om deels gevulde of open kanalen te controleren. De meter kan snelheden van 0,03m/sec. tot 6,2m/sec. meten en heeft een 50.000 punten logger inclusief software.

De meter is water en stofdicht en is gemakkelijk in gebruik.

Uitleeswaarde

kWh + m/s + L/min +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten