Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Ankertester Staht t25 - 25kN

De Staht t25 ankertester heeft een meetbereik tot 25kN en geeft inzicht in de houdkracht van ankers in een verscheidendheid aan materialen. Het instrument wordt geleverd als complete kit met accesoires zoals draadadapters en sleufadapters. Ook wordt er standaard een gaffel meegeleverd voor het beproeven van oogankers.

Product kenmerken

 • Meetbereik tot 25 kN
 • Weegt minder dan 3 kg
 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • Geleverd inclusief adapters tot M12
 • Aansturing via intuïtieve app
 • Altijd geleverd inclusief certificaat

Productinformatie aanvraag

Bouw & Civiel

Over Ankertester Staht t25 - 25kN

Snel en nauwkeurig testen van ankers!

Met de nieuwe Staht t25 ankertester is het nauwkeurig testen van ankers een fluitje van een cent. De tester is extreem licht van gewicht en dankzij de intuïtieve app zeer eenvoudig in gebruik. Dit maakt het testen eenvoudiger dan ooit tevoren evenals het rapporteren van de meting; het kan niet makkelijker.

De t25 is een ankertester welke wordt geleverd als complete kit inclusief gratis app voor het aansturen van het instrument en het opslaan van rapportage. Het instrument wordt geleverd in een kit met daarin:

Digitale trekkrachttester / loadcell tot 25kN

Het instrument beschikt over een digitale trekkracht loadcell welke wordt belast door middel van het aandraaien van de aandraaimoer. Er wordt zo een lineaire kracht uitgeoefend met inzet van een hydraulische spindel. De kracht wordt ingeleid door middel van een ratelsleutel.

De meetgegevens zijn af te lezen op de geïntegreerde digitale meter. De loadcell heeft een meetbereik tot 25kN en een meetnauwkeurigheid van 1.5% f.s.. De loadcell wordt regelmatig getest en minimaal 1 x per jaar gekalibreerd om ervoor te zorgen dat uw metingen zo betrouwbaar als mogelijk te houden.

De loadcell is volledig afgeschermd om eventuele lekkage te voorkomen. Het instrument wordt gevoed door een oplaadbare Li-Ion batterij.

Brug op 4 poten

Een van de kenmerken waarmee de Staht tester zich onderscheid is het aantal poten onder de testbrug. Bij de Staht testers zijn dit 4 poten om extra stabiliteit te creeeren. De basisbrug zoals standaard meegeleverd heeft een maximale werkhoogte van 164mm en een overspanning van 127mm.

Voor de projecten waar u aan specifieke ankers moet testen gesituateerd op bijvoobeeld een bodemplaat, zijn er speciale bruggen beschikbaar met een grotere werkruimte. Graag vernemen wij dit vooraf om te voorkomen dat u stil komt te staan.

Draadeind M16 met aandraaimoer:

Door de behuizing wordt het draadeind M16 gestoken met aan de bovenzijde de aandraaimoer. Deze moet zal tijdens testen de kracht uitoefenen op de loadcell. De waarde hiervan wordt weergegegeven op de loadcell behuizing en de gratis Staht App (zie onder).

  • Voor het beproeven van oogankers wordt standaard een gaffel meegeleverd met 24mm testruimte.
  • Voor het beproeven van draadankers wordt standaard een adapterklauw met draadadapters tot M20 meegeleverd. De adapterklauw is magnetisch waardoor de gekozen draadadapter blijft zitten en niet onnodig valt.
  • Voor het beproeven van bijvoorbeeld veiligheidsbouten worden sleufadapters tot M16 meegeleverd. Ook deze kunnen in de magnetisch adapterklauw worden geschoven, zonder dat deze eruit vallen.

Geleverd in een kunststof koffer met handleiding en certificaat

Het geheel wordt standaard geleverd in een kunststof koffer met hierin alle onderdelen en vanzelfsprekend een handleiding en kalibratie certificaat. 

Aansturing via de intuïtieve gratis Staht App

Het instrument heeft de krachtweergave in kN op de tester zelf en dit is ook real-time terug te zien in de gratis Staht app. Deze app is te downloaden voor zowel Android als iOS.

  • De app realiseert een intuïtieve gebruikservaring welke het testen sterk vereenvoudigt. Het rapporteren werkt daarbij zeer eenvoudig en snel.
  • Het instrument heeft supersnelle betrouwbare bluetooth-verbinding met uw apparaat (Android of iOS)
  • Live foto- en videomogelijkheden tijdens het uitvoeren van tests
  • Live grafiek in kN of Lbf
  • De output is een rapport met tijd, datum en GPS locatie

Interesse in deze unieke ankertester? Vraag vrijblijvend naar de huurmogelijkheden of bereik ons via de contactpagina.

Uitleeswaarde

Kg + N + ton + kN +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Staht T60 Anchortester In Use

Ankertester Staht t60 - 60kN

 • Meetbereik tot 60kN
 • Weegt minder dan 3 kg
 • Zeer eenvoudig in gebruik
M2008 Ankertester Hydrajaws Category Page

Ankertester Hydrajaws M2008 - 145kN

 • Portable ankertester, monitoring houdkracht
 • Heavy duty variant tot 145 kN
 • In hoogte verstelbaar op 11 punten