078 651 11 17

Nieuwsberichten

Huren, zo gek nog niet!

Huren, zo gek nog niet!

Waarom inhuren van goederen het milieu spaart en het voor u goedkoper maakt. Materieelverhuur binnen de Europese Economie laat een steigende lijn zien die parallel loopt met de groei van de Sharing Economie. In 28 EU-landen nam de verhuurmarkt de afgelopen jaren aanzienlijk toe. (ERA)

Meting aan steentijd huis

Meting aan steentijd huis

Archeologisch onderzoek Altijd leuk om een (kleine) bijdrage te kunnen leveren aan bijzondere projecten!

Internet of Things bij Metesco

Internet of Things bij Metesco

"Uiteindelijk wilt u geen boren maar gaten". Wij leveren u meetdata, daar bent aan het eind naar op zoek. Turning data into Business Value. Ook bij Metesco gaan we al een tijdje mee in de vaart der volkeren, IoT. Internet of things, ook wij herkennen de mogelijkheden. Wij koppelen eerst onze bestaande verhuurapparatuur hieraan. Via ons platform kunt u uw meetgegevens vervolgens downloaden of via push berichten in uw mailbox krijgen. Wij werken momenteel aan de Metesco App voor Android.

Atex kraanweger 120 ton

Atex kraanweger 120 ton

Nieuw in verhuurprogramma Per heden heeft Metesco een 120 tons trekklok opgenomen in het verhuurprogramma. Het bijzondere van dit instrument is dat deze Atex gecertificeerd is voor gebruik in Atex zone 1. Het geheel wordt geleverd inclusief sluitingen, draadloze display en alle certificaten (kalibratie en Ex certificaten).

Metesco distributor for Imetrum Limited

Metesco distributor for Imetrum Limited

Dynamic Monitoring System Metesco is proud to announce that it has been appointed distributor for Imetrum Limited. Imetrum are experts in long range non-contact measurement of structures like road / rail bridges, dams and other buildings. The Imetrum systems are characterised by their resolution, accuracy and versatility and our now available trough Metesco Nederland. Metesco will start promoting the unique Dynamic Monitoring Station.

Kraanwegers 50 ton

Kraanwegers 50 ton

Geinspecteerd en opnieuw gespoten Vandaag weer een aantal van onze 50 tons trekklokken / kraanwegers retour ontvangen. Deze zijn ingezet op een leuk project inclusief sluitingen en draadloze uitleesunits. Nadat wij deze retour ontvingen hebben wij deze gecontroleerd in onze 100 tons laboratorium trekbank. Hierna hebben wij ze direct opnieuw gespoten en zijn ze weer als nieuw. Vanaf heden dus weer direct beschikbaar voor huuropdrachten. Vraagt u vrijblijvend naar de levervoorwaarden voor Tractel of Scotload loadcells!

Nieuw in het assortiment: Ideal SignalTEK NT

Nieuw in het assortiment: Ideal SignalTEK NT

Koper en Glasvezel Netwerk transmissie tester Nieuw in het assortiment van Metesco; Lan- en Netwerk testers. Met de Ideal VDV II Pro netwerktester (basis) en de Ideal SignalTEK NT Koper en Glasvezel Netwerk transmissie tester (uitgebreid) hebben wij twee complete, maar eenvoudig te bedienen netwerktesters, waarmee u de kwaliteit van uw netwerk en bekabeling kunt controleren.

Uitlevering meetsluitingen aan onze klant

Uitlevering meetsluitingen aan onze klant

3 load shackle kits uitgeleverd Vandaag weer een leuke opdracht verzonden naar een klant van ons. Dit keer betrof het 3 meetsluitingen inclusief handset en bobbin. Uiteraard geleverd inclusief certificaat.

Storm is voorbij, tijd om uw zonnepanelen te controleren.

Storm is voorbij, tijd om uw zonnepanelen te controleren.

Zonnepanelen leveren niet altijd het gewenste rendement. Zonnepanelen zetten zonlicht op fotovoltaïsche om in elektriciteit. Hoe rendement verschilt per merk en is meetbaar. Het rendement wordt niet alleen bepaald door de kwaliteit, maar vooral ook beinvloed door vervuiling van de panelen. Door een PVcheck instrument te huren van Metesco Nederland kunt u controleren of uw installatie nog aansluit op de specificatie en verwachtingen.

Werken onder te warme omstandigheden! Wat is "te warm".

Werken onder te warme omstandigheden! Wat is "te warm".

Hittestress meten op de werkplek. Zorg dat u de ARBO richtlijnen opvolgt. Via een WBGT meting is het mogelijk de mate van hittestress of warmtestress vast te leggen. Te hoge warmte belasting of hittebelasting kan de gezondheid van werknemers ernstig schaden.

Strainstall Dealer Benelux

Strainstall Dealer Benelux

Voor uw weeginstrumenten, meetassen, twislockbouten, Loadcells voor compressie en Trekkracht Testklokken Strainstall levert via Metesco weeginstrumenten voor de industrie. Zij produceert haar eigen meetinstrumenten en componenten voor meten van kracht. Het programma omvat meetassen voor kraanschijven, twislockbouten met meetvoorziening tbv spreaderbeams, Loadcells voor weegdoeleinden waaronder compressie en Trekkracht Testklokken en Loadshackles en Running line monitors.

Onze instrumenten vervoeren wij in degelijke koffers

Onze instrumenten vervoeren wij in degelijke koffers

Flight cases voor alle Metesco instrumenten Onze instrumenten worden vervoerd over de gehele wereld en zoals bekend gaan vervoerders niet altijd even zachtzinnig om met onze apparatuur. Daardoor verpakken wij sinds de oprichting van Metesco alle instrumenten standaard in Flightcases ter voorkomen van schade en voor het gemak van u als relatie.

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.