078 651 11 17

Nieuwsberichten

Vacatures Metesco Nederland

Vacatures Metesco Nederland

Ter versterking van onze binnendienst zoekt Metesco nieuwe collega's ! Wij hebben 2 vacatures gericht op de versterking van de binnendienst. Voel jij je aangesproken door een van de vacatures? Dan komen wij graag met jou in contact!

Nieuw in assortiment! Industriële akoestische lekdetectie camera

Nieuw in assortiment! Industriële akoestische lekdetectie camera

Fluke ii910 Akoestische Lekdetectie Camera De Fluke ii900 akoestische lekdetectie camera laat de locatie zien van perslucht-, gas- en vacuümlekken in uw installatie. De allernieuwste FLUKE ii900 met SoundSight™-technologie huurt u voordelig en betaalbaar en stelt u in staat persluchtlekkage zichtbaar te maken in een videobeeld tot een afstand van 50-80 meter.

Overname Metesco Nederland BV door Althen Sensors & Controls BV

Overname Metesco Nederland BV door Althen Sensors & Controls BV

Althen Sensors & Controls breidt haar activiteiten uit met een strategische overname van Metesco Nederland BV. Althen heeft met de toevoeging van Metesco direct toegang tot een heel nieuw marktsegment, namelijk de verhuur van sensoren, meetsystemen en portable meet- en data-aquisitieapparatuur.

Nieuwe Portaflow Flowmeter 333

Nieuwe Portaflow Flowmeter 333

Flow- & Energymeter De Portaflow 333 is een nieuwe ultrasone clamp-on flowmeter van Micronics Ltd beschikbaar per Q1 2021. De Portaflow 333 is een flow- & heat meter, wat betekent dat flow- en temperatuurmetingen kunt uitvoeren, waarbij het instrument een energie calculatie kan maken. Complete set met een totaal meetbereik van 13mm tot 2000mm.

Vacature Metesco Nederland

Vacature Metesco Nederland

Technisch Commercieel Medewerker Ter versterking van het team zoekt Metesco een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Voor deze functie zoeken wij iemand die vanuit zijn/haar technische achtergrond klanten kan adviseren om tot de gewenste meetoplossing te komen.

Vernieuwde regelgeving gereedschapskeuring

Vernieuwde regelgeving gereedschapskeuring

Revisie NEN3140 De Fluke 6500-2 gereedschapstesters hebben een firmware update gehad om te voldoen aan de nieuwe regelgeving zoals omschreven in de NEN3140 revisie.

MetFlow TA Live nieuw in het assortiment

MetFlow TA Live nieuw in het assortiment

Nieuwe Balancing Computer / TA meter Metesco heeft een nieuw instrument aan het leveringsprogramma toegevoegd. De MetFlow TA Live Balancing computer. Deze drukverschil- en flowmeter wordt gebruikt om inregelafsluiters af te stellen. Merken als TA, Oventrop, Danfoss en Econosto voorgeprogrammeerd. Dit betreft de opvolger van MetFlow TA10.

AstroNova Data Acquisitie via Metesco Nederland

AstroNova Data Acquisitie via Metesco Nederland

Highspeed datalogging Universele highspeed data acquisitie systeem huren? Kijkt u dan naar onze AstroNova dataloggers! Metesco levert onder andere de DXS-100 of DDX-100, zeer nauwkeurige datalog systemen voor universele toepassing. Naast spanning en temperatuur kan ook power quality worden gemeten.

Proberen niet te huilen met de wolven

Proberen niet te huilen met de wolven

Doorgaan en nieuwe uitdagingen zien. Nu komt het er op aan. Niet blijven hangen maar aanpakken, doorpakken, oppakken, weg met die sleur, de nieuwe zakelijke uitdaging is daar: Corona en de financiële gevolgen zakelijk overleven. Op zoek dus naar nieuwe klanten, nieuwe producten en nieuwe markten. Hopelijk betekenen wij met ons team en ons bijzondere verhuurmodel ook iets voor u in deze voor velen onzekere tijd. Huur daarom uw apparatuur zonder een noodzaak tot investeringen, dat is in uw en ons voordeel en we sparen daarmee ook nog eens op grondstoffen en het milieu.

Kalibratie Meetinstrument bij Metesco

Kalibratie Meetinstrument bij Metesco

Jaarlijkse keuring We kunnen er niet omheen. De oproep van de Nederlandse regering om de verspreiding van het coronavirus ( COVID-19 ) te beperken, heeft onmiskenbaar gevolgen voor de Nederlandse bedrijven. Veel bedrijven werken met een mindere bezetting en projecten worden veelal doorgeschoven.

Rolkoffer voor heavy-duty Ankertester

Rolkoffer voor heavy-duty Ankertester

Explorer case Model 2008 Per heden is er voor Hydrajaws Model 2008 een nieuwe koffer beschikbaar. Robuuste flightcase koffer met uitschuifhendel en wielen. De ideale koffer voor uw ankertester.

Nieuwe testvoorziening Metesco Nederland

Nieuwe testvoorziening Metesco Nederland

Kalibratie ultrasone clamp-on flowmeters Metesco Nederland heeft een nieuwe testvoorziening voor het inspecteren & kalibreren van ultrasone clamp-on flowmeters. Omdat dit in eigen beheer wordt uitgevoerd is de doorlooptijd zeer kort!

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.