078 651 11 17

Nieuwsberichten

Kalibratie Meetinstrument bij Metesco

Kalibratie Meetinstrument bij Metesco

Jaarlijkse keuring We kunnen er niet omheen. De oproep van de Nederlandse regering om de verspreiding van het coronavirus ( COVID-19 ) te beperken, heeft onmiskenbaar gevolgen voor de Nederlandse bedrijven. Veel bedrijven werken met een mindere bezetting en projecten worden veelal doorgeschoven.

Rolkoffer voor heavy-duty Ankertester

Rolkoffer voor heavy-duty Ankertester

Explorer case Model 2008 Per heden is er voor Hydrajaws Model 2008 een nieuwe koffer beschikbaar. Robuuste flightcase koffer met uitschuifhendel en wielen. De ideale koffer voor uw ankertester.

Nieuwe testvoorziening Metesco Nederland

Nieuwe testvoorziening Metesco Nederland

Kalibratie ultrasone clamp-on flowmeters Metesco Nederland heeft een nieuwe testvoorziening voor het inspecteren & kalibreren van ultrasone clamp-on flowmeters. Omdat dit in eigen beheer wordt uitgevoerd is de doorlooptijd zeer kort!

Trekbank 100 ton gekalibreerd

Trekbank 100 ton gekalibreerd

0.0% nauwkeurigheidsafwijking ! Metesco heeft de beschikking over een 100 tons trekbank voor het kalibreren van testklokken / kraanwegers. Jaarlijks wordt deze gekalibreerd door het NMi. Ook dit jaar is deze testvoorziening met vlag en wimpel geslaagd, met een geconstateerde nauwkeurigheidsafwijking van 0.0%.

Nieuw in de verhuur - Atex wanddiktemeter!

Nieuw in de verhuur - Atex wanddiktemeter!

Geschikt voor zone 0 Metesco heeft een nieuw instrument toegevoegd aan het leverprogramma: Een Atex gecertificeerde wanddiktemeter voor gebruik in de meest veeleisende omgeving!

Nieuwe laboratorium testmachine Hegewald & Peschke

Nieuwe laboratorium testmachine Hegewald & Peschke

UTM Inspekt Duo - 10kN Hegewald & Peschke heeft een nieuwe testmachine op de markt gebracht, met een maximale testcapaciteit van 10kN. Deze laboratorium trek-/drukbank is leverbaar in 2 uitvoeringen met een verschillende maximale werkhoogte van 1305mm (type Duo M) of 1605mm (type Duo L)

Meten aan bruggen en viaducten.

Meten aan bruggen en viaducten.

Proefbelasten op gecontroleerde wijze en toetsen vlg. Richtlijnen Beoordeling Bestaande Kunstwerken (RBBK) Opnieuw een project waar een van onze relaties met de vraag bij Metesco Nederland kwam of wij gecoördineerd en nauwkeurig belasting kunnen aanbrengen op een kunstwerk en kunnen toetsen volgens de Richtlijnen Beoordeling Kunstwerken (RBK). De totale massa en de maximale aslasten van voertuigen is geregeld in de Eurocode en NEN. Om te toetsen of gemaakte berekeningen aansluiting vinden met de werkelijke belasting en meetresultaten heeft Metesco een serie beproevingen uitgevoerd.

Vacature Metesco Nederland

Vacature Metesco Nederland

Technisch Commercieel Medewerker / Product Specialist Vacature Technisch Commercieel Medewerker.

Graphtec GL240

Graphtec GL240

10 kanaals datalogger Deze week weer een aantal Graphtec dataloggers mogen leveren aan verschillende klanten. Een van de orders was voor een Graphtec GL240, een 10 kanaals datalogger voor vrijwel alle soorten thermokoppels (R, S, B, K, E, T, J, N, W).

Huren, zo gek nog niet!

Huren, zo gek nog niet!

Waarom inhuren van goederen het milieu spaart en het voor u goedkoper maakt. Materieelverhuur binnen de Europese Economie laat een steigende lijn zien die parallel loopt met de groei van de Sharing Economie. In 28 EU-landen nam de verhuurmarkt de afgelopen jaren aanzienlijk toe. (ERA)

Meting aan steentijd huis

Meting aan steentijd huis

Archeologisch onderzoek Altijd leuk om een (kleine) bijdrage te kunnen leveren aan bijzondere projecten!

Internet of Things bij Metesco

Internet of Things bij Metesco

"Uiteindelijk wilt u geen boren maar gaten". Wij leveren u meetdata, daar bent aan het eind naar op zoek. Turning data into Business Value. Ook bij Metesco gaan we al een tijdje mee in de vaart der volkeren, IoT. Internet of things, ook wij herkennen de mogelijkheden. Wij koppelen eerst onze bestaande verhuurapparatuur hieraan. Via ons platform kunt u uw meetgegevens vervolgens downloaden of via push berichten in uw mailbox krijgen. Wij werken momenteel aan de Metesco App voor Android.

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.