078 651 11 17

Nieuwsberichten

Nieuw in de verhuur - Atex wanddiktemeter!

Nieuw in de verhuur - Atex wanddiktemeter!

Geschikt voor zone 0 Metesco heeft een nieuw instrument toegevoegd aan het leverprogramma: Een Atex gecertificeerde wanddiktemeter voor gebruik in de meest veeleisende omgeving!

Nieuwe laboratorium testmachine Hegewald & Peschke

Nieuwe laboratorium testmachine Hegewald & Peschke

UTM Inspekt Duo - 10kN Hegewald & Peschke heeft een nieuwe testmachine op de markt gebracht, met een maximale testcapaciteit van 10kN. Deze laboratorium trek-/drukbank is leverbaar in 2 uitvoeringen met een verschillende maximale werkhoogte van 1305mm (type Duo M) of 1605mm (type Duo L)

Meten aan bruggen en viaducten.

Meten aan bruggen en viaducten.

Proefbelasten op gecontroleerde wijze en toetsen vlg. Richtlijnen Beoordeling Bestaande Kunstwerken (RBBK) Opnieuw een project waar een van onze relaties met de vraag bij Metesco Nederland kwam of wij gecoördineerd en nauwkeurig belasting kunnen aanbrengen op een kunstwerk en kunnen toetsen volgens de Richtlijnen Beoordeling Kunstwerken (RBK). De totale massa en de maximale aslasten van voertuigen is geregeld in de Eurocode en NEN. Om te toetsen of gemaakte berekeningen aansluiting vinden met de werkelijke belasting en meetresultaten heeft Metesco een serie beproevingen uitgevoerd.

Vacature Metesco Nederland

Vacature Metesco Nederland

Technisch Commercieel Medewerker / Product Specialist Vacature Technisch Commercieel Medewerker.

Graphtec GL240

Graphtec GL240

10 kanaals datalogger Deze week weer een aantal Graphtec dataloggers mogen leveren aan verschillende klanten. Een van de orders was voor een Graphtec GL240, een 10 kanaals datalogger voor vrijwel alle soorten thermokoppels (R, S, B, K, E, T, J, N, W).

Huren, zo gek nog niet!

Huren, zo gek nog niet!

Waarom inhuren van goederen het milieu spaart en het voor u goedkoper maakt. Materieelverhuur binnen de Europese Economie laat een steigende lijn zien die parallel loopt met de groei van de Sharing Economie. In 28 EU-landen nam de verhuurmarkt de afgelopen jaren aanzienlijk toe. (ERA)

Meting aan steentijd huis

Meting aan steentijd huis

Archeologisch onderzoek Altijd leuk om een (kleine) bijdrage te kunnen leveren aan bijzondere projecten!

Internet of Things bij Metesco

Internet of Things bij Metesco

"Uiteindelijk wilt u geen boren maar gaten". Wij leveren u meetdata, daar bent aan het eind naar op zoek. Turning data into Business Value. Ook bij Metesco gaan we al een tijdje mee in de vaart der volkeren, IoT. Internet of things, ook wij herkennen de mogelijkheden. Wij koppelen eerst onze bestaande verhuurapparatuur hieraan. Via ons platform kunt u uw meetgegevens vervolgens downloaden of via push berichten in uw mailbox krijgen. Wij werken momenteel aan de Metesco App voor Android.

Atex kraanweger 120 ton

Atex kraanweger 120 ton

Nieuw in verhuurprogramma Per heden heeft Metesco een 120 tons trekklok opgenomen in het verhuurprogramma. Het bijzondere van dit instrument is dat deze Atex gecertificeerd is voor gebruik in Atex zone 1. Het geheel wordt geleverd inclusief sluitingen, draadloze display en alle certificaten (kalibratie en Ex certificaten).

Distributor voor Imetrum Limited

Distributor voor Imetrum Limited

Dynamic Monitoring System Metesco is proud to announce that it has been appointed distributor for Imetrum Limited. Imetrum are experts in long range non-contact measurement of structures like road / rail bridges, dams and other buildings. The Imetrum systems are characterised by their resolution, accuracy and versatility and our now available trough Metesco Nederland. Metesco will start promoting the unique Dynamic Monitoring Station.

Kraanwegers 50 ton

Kraanwegers 50 ton

Geinspecteerd en opnieuw gespoten Vandaag weer een aantal van onze 50 tons trekklokken / kraanwegers retour ontvangen. Deze zijn ingezet op een leuk project inclusief sluitingen en draadloze uitleesunits. Nadat wij deze retour ontvingen hebben wij deze gecontroleerd in onze 100 tons laboratorium trekbank. Hierna hebben wij ze direct opnieuw gespoten en zijn ze weer als nieuw. Vanaf heden dus weer direct beschikbaar voor huuropdrachten. Vraagt u vrijblijvend naar de levervoorwaarden voor Tractel of Scotload loadcells!

Ideal SignalTEK NT

Ideal SignalTEK NT

Koper en Glasvezel Netwerk transmissie tester Nieuw in het assortiment van Metesco; Lan- en Netwerk testers. Met de Ideal VDV II Pro netwerktester (basis) en de Ideal SignalTEK NT Koper en Glasvezel Netwerk transmissie tester (uitgebreid) hebben wij twee complete, maar eenvoudig te bedienen netwerktesters, waarmee u de kwaliteit van uw netwerk en bekabeling kunt controleren.

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.