Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Proceq Schmidthamer OS-120 pendelhamer PT

Meten hardheid van betonsoorten die een lage druksterkte dan wel erg vers zijn en nog niet volledig uitgehard. Een oude bekende in nieuw jasje" Schmidhamer voor meten hardheid bij lagere druksterkte. De Proceq pendelhamers zijn het meest gebruikte draagbare NDT meetinstrument voor toepassing in bouwkundige situaties. Ideaal voor snelle beoordeling van de conditie van een betonnen constructie.

Product kenmerken

  • Draagbaar
  • Nieuw ontwerp
  • meten van 1 > 10 mPa
  • 145 > 1450 PSI
  • Compact en draagbaar
  • Lage drukvastheid meten

Productinformatie aanvraag

Bouw & Civiel

Over Proceq Schmidthamer OS-120 pendelhamer PT

Proceq Pendelhamers of terugslaghamers voor beton meten volgens de norm EN 12504-2 en EN 13791.

Elke terugslaghamer is gebouwd voor een specifiek doel om te voldoen aan de specifieke eisen van de klant. In de PDF bijlage treft u een volledig overzicht van de specificaties en toepassingen de slingerhamers. Er bestaat een groot aantal meet-technieken waarmee de toestand van de betonconstructie gedetailleerd in beeld kan worden gebracht. Afhankelijk van de complexiteit van de problematiek en de cultuurhistorische waarden van het object, kan een spectrum van technieken worden ingezet. Ook type PM voor voegen is weer leverbaar.

 

Voor meer informatie kunt u ook de website van de CUR bezoeken.

- CUR, Duurzaamheid en onderhoud van betonconstructies,
- CUR-Publicatie 172, Gouda 1998
- CUR, Inspectie en onderzoek van betonconstructies,
- CUR-Aanbeveling 72, Gouda 2000

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten