Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Kaartschrijver - RVS

Kaartschrijver in een RVS behuizing, compleet geleverd inclusief kalibratierapport. Mechanisch uurwerk van bijvoorbeeld 24 uur, maar andere uurwerken mogelijk. Geleverd inclusief papieren, ronde schijven, voor direct aftekenen op locatie.

Product kenmerken

  • Kaartschrijver in rvs behuizing
  • Druk en/of temperatuur metingen
  • Variabel drukbereik
  • Uurwerk o.a. 24 uur of 7 dagen
  • 6", 9"en 12" kaart
  • Altijd inclusief kalibratierapport

Productinformatie aanvraag

Dataloggers

Over Kaartschrijver - RVS

De 6", 9" of 12" draagbare schrijvende meter voor druk en temperatuur. Geleverd met RVS behuizing met plexiglas ruitje.

Deze Stiko chartrecorder wordt geleverd in verschillende uitvoeringen. Zo kan er worden gekozen voor 3 verschillende registratie kaarten, te weten ø163mm, ø223mm of ø300mm.

 

 

Dit betreft eigenlijk de traditionele drukrecorder, compleet met slang en 1 of 2 pennen. Populair vanwege de eenvoud en lage gevoeligheid voor fraude. De papieren kaart kan een inspecteur ter plaatse aftekenen voor gezien. Digitale informatie in bestandsformaat kan in theorie gewijzigd worden en wordt door survey, onderzoek en adviesbedrijven niet altijd aanvaard.

Naast deze kaartschrijvers heeft Metesco ook digitale drukrecorders. Zelfs hebben wij een variant, die zowel digitaal logt, alsook de drukwaarden afdruk op een printrol.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten