Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

AstroNova RC-300 - Network Printer

De AstroNova RC-300 is een Real-Chart netwerk printer voor koppeling aan de TMX of TMX-R data acquisitie units. Deze netwerk printer kan tot 32 signalen printen op het 16.3" (414mm) z-fold paper. Specifiek voor die projecten waarbij hardcopies van de data net zo belangrijk als zijn als de digitale data. Bijvoorbeeld in de Aerospace markt. Het instrument draait op een Windows 10 besturingssysteem.

Product kenmerken

 • RC-300 Draagbare netwerkprinter
 • Te koppelen aan TMX en TMX-R
 • 16.3" Z-fold chart paper (414mm)
 • Print maximaal 32 signalen
 • Rackmount of Benchtop uitvoering
 • Real-time printen of na meting

Productinformatie aanvraag

Dataloggers

Over AstroNova RC-300 - Network Printer

De AstroNova RC-300 is een Real-Chart Network Printer voor koppeling aan de TMX of TMX-R data acquisitie units. Deze netwerk printer kan tot 32 signalen printen op het 16.3" (414mm) paper. Elk signaal in een afzonderlijk raster met nummering en systeem log.

De toevoeging van de printer is voorzien voor specifiek die projecten waarbij hardcopies van de data net zo belangrijk als zijn als de digitale data. Dit kom je veel tegen in de Aerospace markt. Het instrument draait op een Windows 10 besturingssysteem.

Het is mogelijk om een extern scherm te koppelen aan deze RC-300 netwerk printer. Hiermee kan de gebruiker de Real-Chart printer lokaal beheren. Ook is het mogelijk om het instrument te combineren met de AstroNova VDiS software, waarmee de gebruiker zowel digitale als geprinte meetdata tot zijn beschikking heeft.

De Real-Chart network printer printer met een snelheid van maximaal 200mm/sec. Verkrijgbaar als Real-Chart RC-300R (Rackmount) en Real-Chart RC-300B (Benchtop).

Wanneer u als gebruiker altijd een digitale en geprinte uitdraai van uw metingen nodig heeft, kunt u de AstroNova Everest EV-5000 overwegen. Dit instrument heeft zowel een 19" touchscreen bedieningspaneel als ingebouwde printer. Het meest geavanceerde alternatief voor de welbekende chart recorder!

In de bijlage aanvullende informatie over dit systeem Heeft u interesse in een AstroNova systeem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Uitleeswaarde

J + Hz + kN + mA + MΩ (1) + N + A + mV + mm + V + kW + μΩ + bar + Nm + T + kWh + W + μs + °C + +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Astronova Tmx Datarecorder Metesco

AstroNova TMX Datarecorder

 • Draagbare highspeed datalogger
 • 800 kS/sec per kanaal
 • Uitbreidbaar tot 96 kanalen
Astronova Everest Ev 5000 Metesco

AstroNova Everest - EV-5000

 • EV-5000 Chart recorder
 • 200kS/s sampling rate
 • Print metingen direct af