Werken bij Metesco

Metesco valt onder een grotere groep van technische ondernemingen met vestigingen in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Amerika en Zweden.

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Jouw carrière bij Metesco

Bij Metesco werk je in een gemotiveerd, hecht en jong team. Als team zijn wij altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Daarom vinden wij creativiteit en toewijding in ons werk erg belangrijk. Ook proberen wij altijd bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Nieuwsgierigheid en affiniteit met techniek zijn daarom ook van belang.

Op dit moment hebben wij twee openstaande vacatures: 

Wij zijn namelijk momenteel op zoek een parttime Marketing medewerker of stagiair(e).

Hoe Metesco werkt

Als bedrijf zijn wij zo goed als onze medewerkers. Daarom vinden wij een gemotiveerd en leergierig team erg belangrijk. Wij doen er alles aan om de werk omgeving plezierig te houden voor ons team. Buiten een goede sfeer op werkvloer is er bij ons altijd ruimte voor gezellige tijd na werk. Tevreden personeel werkt motiverend, en is terug te zien in onze prestaties. 

Metesco Nederland

Oplossingen en samenwerking in meettechniek

Wij doen er alles aan om onze klanten de beste en nieuwste oplossingen te bieden. Dit vergt veel technische kennis en ervaring. Gelukkig hebben wij een ervaren en goed team, dat zich altijd bezighoudt met de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Ook blijven wij tijdens het implementeren van onze oplossingen in projecten en samenwerkingen de verdere ontwikkelingen pro-actief volgen. Hierdoor ontdekken wij steeds weer nieuwe toepassingen. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk in meettechniek, dat ons indien nodig helpt. Uiteraard, werkt dit ook andersom en helpen wij vaak onze relaties. Bekijk een aantal van onze relaties hier.

Naast verkoop en verhuur van meetinstrumenten bieden wij ook verschillende services aan. Ontdek alle gemakken van de services van Metesco op onze diensten pagina, en leer wat wij voor u kunnen doen. Veel van onze diensten bieden wij ook on-site, zodat wij u op locatie kunnen helpen.

Heeft u meer vragen over onze werkwijze, of komt u een keer langs bij ons op kantoor? Neem dan snel contact met ons op en kijk mee met onze dagelijkse werkzaamheden.

Bedankt Metesco

Relaties

  • Metesco is een snelgroeiend bedrijf. Binnen Metesco worden goede ideeën en creatieve gedachten zeer op prijs gesteld;
  • De sfeer op kantoor is informeel. Er is intern altijd direct onderling contact. Als team zijn wij gedreven om Metesco door te laten groeien.
Metesco Meetinstrumenten Huren Hero

Autonomie en kwaliteiten

  • Bij Metesco werken wij zelfstandig en nemen wij verantwoordelijkheid voor ons werk. 
  • Binnen ons team richten wij ons op op onze kwaliteiten, en benutten wij die tot het uiterste. 
Kalibratie Service Metesco

Techniek

  • Als technisch dienstverlener zijn wij gek van techniek. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen binnen onze markt. 
  • De voortdurende ontwikkelingen binnen de markt van meetoplossingen zorgen voor variërend werk en de mogelijkheid om iedere dag te blijven leren.