Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

LKS1000 - Lekdetectie camera

De LEAKSHOOTER LKS1000-V2 is een geavanceerde ultrasone lekdetector. Zeer gevoelig, en geschikt voor het zoeken van lekkages, zelfs de allerkleinste tot een afstand van 20 meter. Lekkages vinden in industriële omgeving en de positie vastleggen op een foto.

Product kenmerken

 • Lekkage detectie druksystemen en vacuüm
 • Detectie lekkages met toongenerator
 • Extreem gevoelig tot 20 meter
 • Exacte locatie weergave in scherm
 • Lekkage zichtbaar maken op foto
 • Snel en eenvoudig inzetbaar

Productinformatie aanvraag

Inspectie & Thermografie

Over LKS1000 - Lekdetectie camera

LeakShooter, de nieuwe manier van perslucht lekkage opsporen.

De LeakShooter is een unieke ultrasooncamera die in staat is perslucht en vaccuum lekkages op te sporen en deze op een foto digitaal vast te leggen. De ultrasoon lekdetectie meter is uitgerust met een groot kleurenscherm die de exacte positie van de lekkage weergeeft op de foto. Ook is het instrument bij uitstek geschikt om akoestische lekkages binnen ruimten te detecteren icm de Dome Tweeter die een hoog frequent geluid produceert wat kan weglekken door kieren en spleten. 

De LeakShooter detecteert lekkages van 0,1mm bij 3bar op 20 meter afstand en legt deze vast in een foto zodat u dit makkelijk kunt overdragen aan monteurs, uw opdrachtgever of andere betrokkenen. Door het grote LCD Scherm kunt u snel inzicht krijgen waar de lekkage zich bevindt tot op tientallen meters afstand.

De lekkage wordt in het beeld afgekaderd met eerst een geel kader, u bent dan in de buurt van het lek, en daarna met een rood kader, u zit op de lakkage. Hiervan wordt een foto opgeslagen, waarmee rapportage meer dan eenvoudig wordt.

Het instrument registreert actuele RMS- en maximale  RMS waarden en heeft een geheugen voor ca 1000 hoge resolutie foto's. Door de USB aansluiting kunt u snel en eenvoudig foto's downloaden zonder dat u speciale software nodig hebt. De foto's zijn voorzien van datum en tijdstempel. Het meetferequentiebereik is instelbaar van/tot 34-46kHz +/-1kHz.

Metesco heeft dit instrument beschikbaar voor verhuur en verkoop.

Uitleeswaarde

bar + mm +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Vshooter Trillingsmeter Fotocamera Metesco

Vshooter - Trillingsmeter fotocamera

 • Compacte vibration analyzer
 • Licht in gewicht
 • Visuele trillingsmeter
Leakshooter Lks Lekdetectie Camera Metesco

Leakshooter LKS - Lekdetectie camera

 • Lekdetector druksystemen en vacuüm
 • Detectie van lekkages in afdichtingen
 • Extreem gevoelig tot 20m van lek