Verhuur van meetinstrumenten en testapparatuur

Het huren van meettoestellen, testinstrumenten en apparatuur doet u bij Metesco. Drukrecorders, dataloggers, debietmeters, Proceq of Hilti radar apparatuur. Verhuring van meetgereedschap uit voorraad.

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Snel en voordelig meetapparatuur huren   

Meetapparatuur huren tegen een fractie van de aanschafprijs? Metesco is dé verhuurspecialist op het gebied van draagbare meetinstrumenten zoals: flow- en debietmeters, power quality analyzers (netanalyzers), energiemeters, schrijvende drukmeters & dataloggers, testklokken, dynamometers, loadcells, ankertesters en NDO meetapparatuur. Wij bieden een breed programma aan meetapparatuur zodat u altijd een oplossing vindt voor uw situatie.

Ook wanneer u meetapparatuur zou willen kopen, zijn hier mogelijkheden voor. Metesco biedt de mogelijkheid om de apparatuur eerst te huren en zo te bepalen of het meetinstrument aan uw eisen voldoet. Hierna kan tegen gereduceerd tarief een nieuw instrument worden aangeschaft.

Alle merken meetapparatuur

De door ons verhuurde portable meetapparatuur is in nieuwstaat en van bekende merken zoals: Fluke, Micronics, Tramex, Hydrajaws, Staht, Krautkramer, Hilti, Imetrum en nog vele andere fabrikanten. Onze medewerkers zorgen voor een snelle, efficiënte en persoonlijke begeleiding van uw huuropdracht. Wij helpen u graag. 

Huren of toch door ons uit laten voeren

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen over het huren van meetapparatuur, of wanneer u misschien liever heeft dat wij met onze meetdiensten metingen voor u uitvoeren. Neem onderstaand gerust een kijkje in ons brede verhuuraanbod van meetapparatuur per categorie.

Voor meer informatie over onze algemene voorwaarden en ons leveringsprogramma download u ons leveringsprogramma

Icon Arbo (1)
Arbo Meetinstrumenten
Icon ATEX Messinstrumente
ATEX Meetinstrumenten
Icon Bauwesen
Bouw & Civiel
Icon Druckmessgeräte
Drukmeters & -recorders
Icon Elektrotechnik
Elektrotechniek
Icon Thermografie
Inspectiecameras
Icon Durchflussmesser
Flow & Debietmeter
Icon Klima & Umwelt
Klimaat & Temperatuur
Icon NDO Technik
NDO Techniek
Icon Thermografie Weiß
Thermografie
Icon Kraft & Drehmoment
Kracht & Koppel
>