078 651 11 17

Huur uw meetapparatuur bij Metesco Nederland BV. Eenvoudig en snel, levering uit voorraad.

Slim uw meetapparatuur huren tegen een fractie van de aanschafprijs. Wij zijn de verhuurspecialist op het gebied verhuur van draagbare meetinstrumenten waaronder draagbare flow- en debietmeters, netkwaliteitmeetapparatuur, (power quality meters) en energiemeters, schrijvende drukmeters, testklokken, dynamometers. drukdozen en loadcells en nog veel meer. Wij bieden een breed programma aan meetapparatuur zodat u vrijwel altijd een oplossing vindt voor uw situatie.

Wij verhuren portable meetapparatuur in nieuwstaat en van bekende merken als Fluke, Micronics, Dynasonic, Ecom, Megger, De Wit, etc. Onze medewerkers dragen zorg voor een snelle, efficiënte en correcte verwerking van uw opdracht of verzorgen zelfs de complete meting bij u op locatie.  

Wij helpen u graag verder en kunnen u assisteren bij metingen op locatie of instellen van de apparatuur.

Arbo

Arbo

Metesco verhuurt meetinstrumenten voor het uitvoeren van controles volgens ARBO richtlijnen. Dosimeters, geluidsmeters, WBGT meters en NEN3140 instrumenten. Nieuw in het assortiment is een Whole body trillingssensor.

ATEX Meetinstrumenten

ATEX Meetinstrumenten

Metesco heeft uitgebreide mogelijkheden voor de verhuur van Ex gecertificeerde instrumenten. Camera's, telefoons, verlichting, flowmeters en loadcells. Variërend van zone 0, 1 en 2. Veelal uit voorraad leverbaar.

Onze terugbelservice
Bel direct: 078 651 11 17
Of laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
Bouw & Weg En Waterbouw

Bouw & Weg En Waterbouw

Huur nu bij Metesco Nederland meetinstrumenten voor detectie van wapeningsstaven en staal. Profometer 5 of PS1000 van Hilti wij hebben het op voorraad. Ook betonhamers, betondiktemeters, rijpheidscomputer etc.

Dataloggers / Schrijvende Meter

Dataloggers / Schrijvende Meter

Metesco verhuurt en verkoopt dataloggers voor vele eenheden. Compacte kleine tot multifunctionele systemen tot 100 ingangen. Naast de datarecorders beschikken wij over een groot assortiment sensoren zodat wij direct van de plant snel kunnen leveren.

Drukrecorders & Schrijvers

Drukrecorders & Schrijvers

Huur uw meetapparatuur voor druktesten. Kaartschrijvers, drukrecorders en schrijvende meters voor druk tot 3000 bar. Meetinterval vanaf 100 metingen per seconde. Output in Excel of Software. Aansluiting 1/4" BSP of 1/2" BSPT. Uit voorraad leverbaar.

Elektrotechniek Meetapparatuur

Elektrotechniek Meetapparatuur

Metesco Nederland biedt een uitgebreid assortiment aan meetapparatuur voor toepassing binnen de elektrotechniek. Fluke, Megger en Leica zijn merken die wij uit voorraad leveren. Installatietesters, PAT Testers en Power quality.

Flow & Debietmeter Verhuur

Flow & Debietmeter Verhuur

Metesco verhuurt technologisch hoogstaande apparatuur voor flow- debiet- en energiemetingen. Draagbare clamp-on debietmeters maken het mogelijk buiten op de leiding te meten zonder inbreuk te maken op proces. Geen systemen stil te leggen.

Inspectiecamera's

Inspectiecamera's

Wij verhuren inspectie apparatuur van merken als Redlake, Wohler en Pearpoint. ATEX camera's, endoscopen, high-speed & slow-motion camera's, Radiotection leiding inspectiecamera's. Instrumenten met logfunctie en eenvoudig uitlezing.

Klimaat & Apparatuur

Klimaat & Apparatuur

Metesco verhuurt professionele windkracht en richting meters. Zij kunnen aangesloten worden op display, printer of een pc. Ook hebben wij WBGT meters, CO2 meters, vleugelrad anemometer. Temperatuur- en luchtvochtigheidmeters.

Niet Destructief Onderzoek

Niet Destructief Onderzoek

Metesco verhuurt meetinstrumenten voor NDO onderzoek waaronder diktemeters, lekdetectie, laagdiktemeters, ankertesters en trillingsmeters. Portable instrumenten van hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Non Destructief Onderzoek.

Thermografie & Cameraverhuur

Thermografie & Cameraverhuur

Metesco verhuurt thermografie camera's welke infraroodbeelden opslaan als foto. De temperatuurverschillen worden zichtbaar en geven aan of er sprake is van thermische lekkage in spouwmuur isolatie of warmte ontwikkeling door bvb wrijving.

Wegen, Kracht Meten & Testen

Wegen, Kracht Meten & Testen

Metesco verhuurt trekkrachtmeters, ook wel testklokken of dynamometers. Wij kunnen deze leveren in weegcapaciteit van 1 tot 500 ton. Geleverd inclusief handunits, sluitingen en kalibratiecertificaat. merken als Tractel, Scotload en AJT.

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.