De referenties van Metesco Nederland

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Klanten en leveranciers van Metesco Nederland

Enkele bedrijven die dagelijks meetinstrumenten betrekken van Metesco. Waarmee wij een grote verscheidenheid aan projecten hebben uitgevoerd. Kijk wat Metesco voor u kan betekenen.

 

De referenties van Metesco

Toepassingsverhalen

Onze hoogwaardige meetinstrumenten worden ingezet in diverse industrieën en toepassingsgebieden, waaronder bouw, engineering, milieubeheer, gezondheidszorg en meer. In de onderstaande toepassingsverhalen delen wij enkele interessante casestudy's en succesverhalen waarin onze klanten onze producten hebben ingezet om complexe uitdagingen te overwinnen, nauwkeurige metingen te verkrijgen en efficiënter te werken. Ontdek hoe onze meetapparatuur bijdraagt aan verbeterde processen, kostenbesparingen en betere resultaten in uiteenlopende projecten.

 • 1/3

  Hilty X-Scan PS1000 Radar huren

  Lees hoe onze colleaga's van Althen Sensors & Controls dit wapening detectie apparaat huurde en gebruikte bij een project om een lasersensoren systeem te installeren. 

 • 2/3

  Aanpassing van een Staht t25 ankertester

  Lees hoe Metesco Nederland adviseerde mij het verbreden van een Staht t25 ankertester en hiermee een bouwbedrijf hielp bij het meten van ankers op hun bouwlocaties.

 • 3/3

  Veilige zonnepaneelinstallaties door Hydrajaws ankertester

  Lees hoe wij in samenwerking met een installatiebedrijf eerst een Hydrajaws M2000 ankertester verhuurden en later mochten leveren voor de veilige installatie van zonnepanelen.

Heeft u vragen over één van onze projecten of samenwerkingen? Hoe wij kunnen helpen met uw projecten of uitdagingen? Neem vrijblijvend contact op met onze ervaren en gedreven sales engineers, of kom langs bij één van onze vestigingen. 

 

Metesco Nederland B.V.

Oosterparkweg 35G   2985 SX Ridderkerk

Verhuur en verkoop: tel: 078-651 11 17

E-mail algemene vragen, verhuur en verkoop: info@metesco.nl

DSC 0307