Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

HT PQA824 - 4 kanaals netanalyser

De HT Instruments PQA824 is een professionele power quality en netanalyser voor het analyseren van spanning en stroom in 1 en 3 fasen aansluitingen.

Product kenmerken

 • Vastleggen snelle pieken/dalen
 • Robuust apparaat, eenvoudig in gebruik
 • Duidelijke kleuren touchscreen display
 • Intuïtieve software
 • Geleverd met meetsnoeren
 • Geleverd met flextangen tot 3000Aac

Productinformatie aanvraag

Elektrotechniek

Over HT PQA824 - 4 kanaals netanalyser

 

De Power quality analysers, ook wel schrijvende meters van HT-Italia zijn momenteel de meest innovatieve instrumenten die de kwaliteit en specificaties van andere merken overtreffen. Metesco Nederland verkoopt deze state of the art instrumenten met groot geheugen en functies tegen een scherpe prijs.

 

Snel uw inzicht in energieverbruik in kaart brengen, netkwaliteit monitoren en via intuïtief te bedienen software uw rapportages verrichten of voorbereiden. De PQA824 is bestemd voor snelle metingen aan bijvoorbeeld frequentie gestuurde machines en registreert parameters in elektrische spanningsnetten van enkele fase tot 3 phases inclusief lekstromen en metingen over de 0-leider.

 

Het model is volledig ontworpen in Windows CE-omgeving die het mogelijk maakt de analyse van een enorme hoeveelheid gegevens met gemak en ongekende snelheid te verwerken. Geschikt voor meten van energie, harmonischen, pieken, dalen, frequentie enz. Snel bedienbaar innovatief ontwerp voor de meest voorkomende behoeften. Voorzien van groot kleuren TFT grafisch display (320x240pxls) met directe interactie (aanraakscherm).

 

Het instrument beschikt over een aantal voorgeprogrammeerde meetprogramma's waarmee een snelle meting kan worden gestart. Deze programma's kunnen uiteraard nog worden aangepast naar de wens van de gebruiker, simpelweg door het aan- of afvinken van de parameters.

 

 • Voldoet aan hoge IEC61010 CAT IV 600 V veiligheidscategorie 
 • Voldoet aan NEN-EN-IEC 61000-4-30 klasse B 
 • Beoordelen meetresultaten conform EN50160

 

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

HT Italia schrijvende meters zijn geschikt voor monitoring van elektriciteitsverbruik en noemt men ook wel power logger of power qualitylogger. Je meet onder andere harmonischen, spanning, stroom enz. De meters zijn verkrijgbaar van merken als Fluke, Dranetz, HTItalia, of Hioki. Met deze digitale schrijvende meters kunt u dus gedetailleerd meten wat er plaatsvindt binnen uw spanningsnet.

 

De investeringen in een schrijvende meter zijn hoog. Door te huren hebt u daarmee niet te maken en betaalt u slechts voor de periode dat u huurt. Wilt u er meer dan 1 gebruiken, bijvoorbeeld 10 tegelijk, dan is huren helemaal ideaal. Dezelfde instrumenten, 1 softwarepakket en geen investeringen.

 

Je meet met de schrijvende meter de piekbelasting van de spanning, stroom en het stroomgebruik. Ook kun je verstoringen registreren die steeds vaker voorkomen en oa voortkomen door het toenemend aantal led verlichting.  De spanningsverschijnselen die op het net voorkomen kunnen energieverbruik laten doen toenemen, storingen, trillingen en nog veel meer.

 

Uitleeswaarde

A + V + kWh + +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Ht Pqa820 4 Kanaals Netanalyzer Metesco

Ht PQA820 - 4 kanaals Netanalyzer

 • 4 Spanningsingangen
 • 4 stroomingangen
 • Meten van stroom en spanning
Ht Instruments Pqa 823 Net Analyser Metesco

HT Instruments PQA 823 - Net Analyser

 • 4 Spanningsingangen
 • 4 stroomingangen
 • Meten van stroom en spanning