Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Proceq Canin Corrosietester

De Proceq Canin corrosiedetector wordt gebruikt voor het detecteren van corrosie aan wapeningstaven in betonconstructies. Met de Proceq Canin neemt u corrosie waar voor deze aan de oppervlakte zichtbaar wordt. Hierdoor wordt de schade beperkt.

Product kenmerken

  • Metrische waarden instelbaar
  • Gegevens zijn op te slaan als grafieken
  • Opgeslagen gegevens te selecteren
  • Separaat opgeslagen gegevens softwarematig omzetten tekening
  • Grafieken als BMP/Jpeg op te slaan, idem tbv autocad

Productinformatie aanvraag

Bouw & Civiel

Over Proceq Canin Corrosietester

De Proceq Canin corrosiedetector wordt gebruikt voor het detecteren van corrosie aan wapeningstaven in betonconstructies. Met de Proceq Canin neemt u corrosie waar voor deze aan de oppervlakte zichtbaar wordt. Hierdoor wordt schade beperkt.

Klantspecifieke staaf- of wiel elektroden zijn beschikbaar evenals multipunt elektroden.  Canin+ is het instrument voor NDO testen binnen de betonwereld en slaat gegevens op in het interne geheugen voor latere analyse. Canin wordt ingezet bij inspectie van grote kunstwerken als brugdekken en zware betonconstructies.

Gegevens kunnen direkt geprint worden naar een separate printer of via USB naar een pc worden overgedragen.
De software is geschikt voor Windows XP.

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten