Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Recovib Feel - Trillingssensor

De RECOVIBFeel® trillingsmeter maakt gebruik van een slimme app op uw smartphone icm een gevoelige trillingsensor. Hierdoor onstaat een betaalbare hoog kwalitatieve trillingsmeter die snel inzetbaar is en overal kan worden toegepast.

Product kenmerken

 • Compacte sensor, Robuust
 • Smartphone als uitleesunit
 • Betaalbaar en snel inzetbaar
 • Grafische display van gegevens
 • Ideaal als eerste indicator trillingen
 • Gratis te downloaden app

Productinformatie aanvraag

NDO Techniek

Over Recovib Feel - Trillingssensor

RECOVIB Feel trillingsmeters
De RECOVIB Feel® industriële trillingsmeter maakt gebruik van een Android toestel en een speciale app die u gratis kunt downloaden in de APPstore. De sensor die u via USB aansluit wordt gevoed door uw telefoon en de gegevens die tijdens het meten ontstaan kunnen realtime worden gestreamed op de display van uw telefoon. Analyses van de conditie van uw machine zijn hierdoor snel en eenvoudig mogelijk. De data kan worden gedownload in CSV formaat voor latere analyse en onderzoek achter uw bureau. Door combinatie van uw Android toestel ontstaat hiermee een nauwkeurige en betaalbare trillingmeter.

Onze trillinsensoren worden ingezet in industriële omgevingen zoals machinebouw, constructies, civiele sector.

De RECOVIB® trillingmeters worden gefabriceerd door Micromega Dynamics. Micromega Dynamics trillingmeetapparatuur wordt geleverd in Nederland door Metesco Nederland.

Micromega Dynamics is een jong bedrijf en focussed zich op de ontwikkeling van modere meetapparatuur voor trillingen en mechatronica systemen. Als partner van Micromega Dynamics verkoopt Metesco Nederland BV de producten op de Nederlandse markt.

Dataloggen en verzamelen van gegevens vindt meer en meer plaats, waarbij Metesco dit sterk onderkent en daarom aansluiting zoekt bij gespecialiseerde leveranciers van meetinstrumenten.
Micromega Dynamics biedt in samenwerking met Metesco beide opties aan.

RecoviB Industrial trillingmeters en RECOVIB® industriële versnellingsmeters overbruggen de kloof tussen de prestaties van laboratorium accelerometers. Recovib aquisition systemen bieden de mogelijkheid om meerdere sensoren gelijktijdig te monitoren en gegevens op te slaan. zij zijn leverbaar tot 8 ingangen. RECOVIB TINY draadloze loggers bieden een unieke mogelijkheid om door een constructie te worden geplaatst en die tot tientallen gelijktijdig synchroon loggen in alle drie de assen. De loggers kunnen tot 6 uur achtereen meten. Na het meten wordt de data van alle loggers synchroon in 1 tabel opgeslagen waarna de data als CSV formaat beschikbaar is voor analyse.

Draadloze technologie en intuïtieve bediening zorgen voor tijdsbesparing bij de uitvoering van uw metingen.

Uitleeswaarde

m/s + m/s² + g +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Hd2070 Driekanaals Trilling Analyzer Metesco

HD2070 - Driekanaals trilling analyzer

 • Trillingsmeter voor lichaamstrilling
 • ISO8041 - ISO5349 - ISO2631 - IEC61260
 • Detecteert versnelling over 3 assen
Recovib Tiny Vibration Analyzer Metesco

Recovib Tiny - Vibration analyzer

 • Compacte en robuuste trillingssensor
 • Meten in XYZ richting (3 assig)
 • Sterke magneet voor montage