Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Micronics Portaflow 300

Snelle controle van uw procesinstallatie of het debiet in leidingen door gebruik te maken van de draagbare clamp-on flowmeters van Metesco Nederland BV. Deze draagbare flowmeter / computers zijn de ideale oplossing voor metingen aan de buitenzijde van een leiding of slang. Maakt geen inbreuk op het proces wat stilstand voorkomt van uw proces. Een draagbare clampon flowmeter maakt uwflow controle sneller, eenvoudiger en efficiënter. U meet “buiten wat er binnen stroomt”. Ofwel van buiten aanbrengen, meten, vastleggen, zonder in contact te komen met een - wellicht agressieve - medium.

Product kenmerken

  • Buiten op leiding plaatsbaar
  • Stilstand installatie niet nodig
  • Ingebouwde datalogger
  • Export naar Excel
  • Meetbereik Ø 13 tot 5000 mm.
  • Temperatuurbereik -20 °C tot +200 °C.
  • Uitgang Puls en 4-20 mA. RS232
  • Interne accu of netvoeding

Productinformatie aanvraag

Flow & Debietmeters

Over Micronics Portaflow 300

Het meten met een draagbare Clampon debietmeter of doorstromingsmeter vindt plaats buiten op de wand van de leiding. Metesco biedt in haar verhuur programma verschillende typen meters voor het meten van vloeistofstromen. De portable ultrasone flowmeters van Micronics Ltd ( ook wel Krohne) zijn geschikt voor leidingen van 13 tot 5.000 mm.
Juist daar waar u incidenteel het debiet wilt bepalen of daar waar inbreuk op het proces te ingrijpend is bieden clampon meter een oplossing. De flowmeters zijn voorgeprogrameerd met de meest voorkomende pijp en buiswandmaterialen en vloeistoffen. Een eenvoudig te volgen en intuitief menu stuurt u stapsgewijs door het instelmenu heen. Deze verhuur flowmeters zijn binnen enkele minuten klaar voor gebruik. De eenvoudig te bedienen software leidt u op eenvoudige wijze door de programmering, waarbij de meest voorkomende parameters als keuzevariant te selecteren zijn. Een Snelspansysteem helpt u snel en efficient de sensoren te plaatsen.

Door een draagbare flowmeter te huren kunt u snel een beeld indruk krijgen van uw installatie. Bel voor meer informatie Metesco Nederland 076 5427721

Wij Lveren Micronics flowmeters en Greyline flowmeter.

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten