Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Digitale Kraanweger - Testklok 50 ton

Testklokken, digitale kraanwegers te huur compleet met 2 Greenpin HMB sluitingen en recent testcertificaat. Ook voor kalibratie van uw eigen test en meetmiddelen, NMI herleidbare certificering.

Product kenmerken

 • Compacte testklok licht van gewicht
 • Digitale display op testklok
 • Digitale radiografische display
 • Meerdere kraanwegers op 1 display
 • Nauwkeurigheid ±0.2% afgelezen waarde
 • Geleverd inclusief Greenpin HMB sluitingen

Productinformatie aanvraag

Kracht & Koppel

Over Digitale Kraanweger - Testklok 50 ton

Tractel Digitale Testklok verhuur

De Tractel LLXh digitale testklokken zijn nauwkeurige en meest robuuste dynamometers in zijn klasse. De kwaliteit, vergeleken met andere merken, komt tot uiting in hoge nauwkeurigheid en langdurige stabiliteit van de meetversterker, stalen bussen in de ogen en de mogelijkheid om de klok uit te kunnen zetten zonder batterijen te hoeven verwijderen. De hand-held display is geschikt voor uitlezen van andere trekkrachtmeters binnen de nabijheid zonder storing in de uitlezing of onderbrekingen in de signaaloverdracht.

Compacte lichte digitale radiografische kraanweger van Tractel

Digitale Tractel LLXH trekkrachtmeters licht, compact van formaat en ideaal voor weegdoeleinden, meten van kracht of lasten onder de haak. Als kraanweger toegepast is de radiografische digitale uitlezing een uitkomst en biedt als voordeel dat u veilig buiten bereik van de hef- en hijs werkzaamheden de meetinstrumenten kunt uitlezen. Metesco Nederland is verdeler voor het Merk Tractel en levert binnen Nederland snel en uit voorraad. Kalibraties aan de trekkrachtmeters voert Metesco in haar laboratorium uit op trekbanken die als referentiewaarde binnen een nauwkeurigheid van 0,25% van de afgelezen waarde meten. Dit is is een veel hogere nauwkeurigheid dan 1% van de maximum capaciteit waarmee de meesten keuren/kalibreren. Metesco laat haar Universele trek/testbanken altijd kalibreren door het NMI waardoor deze herleidbaar zijn en worden uitgevoerd volgens RVA (raad voor accreditatie) procedures.

Uit voorraad verhuur: Digitale radiografische trekkrachtmeters in met het navolgende bereik:

Testklok meetbereik: max. 5 ton WLL, Tractel

Testklok meetbereik: max. 10 ton WLL, Tractel

Testklok meetbereik: max. 12,5 ton WLL

Testklok meetbereik: max. 15 ton WLL, Tractel

Testklok meetbereik: max. 20 ton WLL

Testklok meetbereik: max. 25 ton WLL, Tractel (ook ATEX explosieveilig)

Testklok meetbereik: max. 50 ton WLL

Testklok meetbereik: max. 100 ton WLL, Tractel

Testklok meetbereik: max. 120 ton WLL, (ook ATEX explosieveilige uitvoering)

Testklok meetbereik: max. 150 ton WLL

Testklok meetbereik: max. 200 ton WLL

Testklok meetbereik: max. 250 ton WLL, Tractel

Testklok meetbereik: max. 500 ton WLL

 U huurt uw weegapparatuur en testmiddelen voor proeflasten en beproeven bij Metesco. Ook voor “water weight” waterzakken als testgewicht kunnen wij u verder helpen. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij bepalen van het center of gravity COG in 3 dimensies, dus niet alleen in het horizontale vlak.

COG metingen verrichten wij ook voor u aan boord van schepen, of bij u in de werkplaats. Wij zijn specialist op gebied van meten, ter zake kundig en beschikken kennis van zaken voor het juiste en meest nauwkeurige resultaat. Ons team bestaat uit afgestudeerde ingenieurs en HBO'ers die u de berekening desnoods achterop het bekende "bierviltje" even voordoen. 

Dus voor uw digitale weeg & testapparatuur belt u het beste even met Metesco Nederland in Ridderkerk, maar ook voor onze Zuiderburen kunnen bij ons terecht via ons telefoonnummer in Antwerpen. 

Metesco levert digitale radiografische loadcellen standaard met een radiografische uitleesunit met weergave in ton of andere eenheden instelbaar. Het afstand bereik van de display tot de meetklok is ca. 80 meter. Daarnaast worden standaard 2 stuks greenpin HMB sluitingen meegeleverd, zodat u als gebruiker direct na ontvangst kan starten met uw metingen of het wegen. .

 

De Tractel LLXh heeft een nauwkeurigheid van ± 0.8% van de gemeten waarde. (ISO 376. 21°C)

 

 

 

https://youtu.be/wBTRm_lzjjE

 

Uitleeswaarde

T + Kg + N + ton + kN +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Loadcell Compressed 500 Ton Metesco

Loadcell compressed 500 Ton

 • Compacte bouwhoogte
 • Digitale uitleesunit meegeleverd
 • Printer optioneel leverbaar
Strainstall Kraanweger Atex 120 Ton Metesco

Strainstall Kraanweger Atex - 120 ton

 • Nauwkeurige kraanweger 120 ton
 • Gecertificeerd voor Atex zone 1
 • Nauwkeurigheid 0,25% full scale
Metesco Loadcell Drukdoos 25 Ton Metesco

Metesco Loadcell - Drukdoos 25 Ton

 • Metesco Loadcell 25 ton
 • Dataloggen optioneel
 • Dataprinter voor gegevensweergave