Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Loadcell compressed <3 Ton

Voor wegen van bruggen, meten van krachten, zwaartepunt bepalingen en wegen van offshoremodules. In combinatie met een recorder en/of printer zijn de gegevens op te slaan in het geheugen van de recorder. Meerdere sensoren kunnen gelijktijdig worden geregistreerd evenals verplaatsing gelijktijdig met kracht. Wij kunnen u ook bij de meeting assisteren.

Product kenmerken

  • Compacte bouwhoogte
  • Uitleesunit meegeleverd
  • Printer optioneel leverbaar
  • Lage bouwhoogte
  • Kleine diameter

Productinformatie aanvraag

Kracht & Koppel

Over Loadcell compressed <3 Ton

Loadcellen worden ingezet bij wegen, testen en meten.  Deze loadcell wordt vaak toegepast voor meten van belasting op beton bekistingen. Ook worden de loadcells wel ingezet voor meten van boutspanningen of in combinatie met het onder en bovenzadel als loadcell voor gebruik op een vijzel.

Metesco Nederland kan loadcells leveren tot een belastingscapaciteit tot 800 ton en in special custom made toepassing tot 1500 ton. Onze loadcellen worden gebruikt bij het meten van krachten, wegen en meten van bijvoorbeeld oplegreacties bij bruggen. Toepassing als bepalen van zwaartepuntligging of center of gravity metingen van off-shore modules is een andere

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten