078 651 11 17

Fluke 1653 - Installatietester NEN3140

 Met de Fluke 1653 installatietester kan op een efficiënte manier elektrische installaties en systemen worden gecontroleerd volgens de NEN3140 en de NEN1010. Na controle weet u zeker dat de bedrading veilig en correct geïnstalleerd is.

Het instrument is eenvoudig in gebruik, ondanks de uitgebreide mogelijkheden. Met de draaiknop stelt u snel in welke metingen u wilt verrichten. Het duidelijke scherm met symbolen heeft een brede kijkhoek is daarnaast altijd goed leesbaar.

Het instrument heeft geheugen waarop metingen kunnen worden opgeslagen en later worden opgeroepen. Het is een compleet instrument en wordt met alle benodigde accessoires geleverd.

Inzet voor o.a. controle van aardlekschakelaars, trippen van aardlek schakelaars of bijv. de lus impedantie. Interne controlefunctie voor 0-stelling van de gebruikte meetsnoeren.

Wij kunnen deze instrumenten aanbieden voor zowel huur als koop.

 

Installatietester huren bij Metesco Nederland
Installatietester huren, nen3140 keuren, arbo richtlijnen, metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Installatietester NEN3140 & NEN1010
  • Fluke kwaliteit - sterk, robuust
  • Uitgebreid geheugen
  • PASS/FAIL indicatie voor RCD
  • RCD Stroom modus
  • Geleverd met software als compleet
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.