078 651 11 17

I.Safe ATEX Telefoon Innovation 1.0

De ATEX GSM de Innovation 1.0 van I.Safe Mobile is geschikt voor ATEX zone 1/21 en voorzien van een GPS locator, bewegings sensor en bluetooth. Een digitale camera zodat u op een moderne wijze gegevens kunt overdragen en communiceren met bvb de ATEX head set of foto's via een moderne app.

De Innovation is waterdicht en bij uitstek geschikt voor industrieel gebruik. Het toestel is geschikt voor gebruik met bijvoorbeeld handschoenen aan en heeft een push-to-talk functie.

De bluetooth headset, de “Orbit 1.0” is tevens geschikt voor gebruik in de ATEX zone 1/21 en wat er voor zorgt dat u de telefoon kunt verstaan en horen overgaan in rumoerige omgeving. Het ideale en moderne alternatief voor de Ecom mobiele ATEX telefoons. 

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

isafe atex telefoon huren
atex zone 1/21 smartphone huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Voorzien van GPS 3G
  • Modern Touchscreen
  • Dual SIM kaart
  • Digitale FOTOCAMERA
  • Flitsfunctie, GPRS, UMTS, Bluetooth, Wi-Fi
  • Micro SD kaartslot tot 16 GB
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.