078 651 11 17

Leica Disto Pro S910

Leica Disto, de ideale partner voor meten op locatie.

Leica heeft met de Leica DISTO™ S910 het meest veelzijdige instrument ontwikkeld voor uw meetwerkzaamheden. 3D meten vanuit één punt en tegelijkertijd gegevens als puntenwolk opslaan.  Met P2P (point tot point) Techniek van Leica is het meten van afstanden nog nauwkeuriger en eenvoudiger. Samen met de geïntegreerde Smart Base kan vanuit één standplaats afstand, hoogte of breedte gemeten worden tussen twee willekeurige punten.

Doordat de de Leica DISTO™ S910 meetpunten opslaat in DXF formaat of zelfs als 3D data is het mogelijk om vanchter uw bureau de werkzaamheden verder af te ronden en in kaart te brengen. Het voordeel van foto opslag maakt dat u snel en efficient kunt rapporteren en gegevens verwerken.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Leica Disto Pro S910
Leica Disto Pro S910
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Afstand-, helling- hoogtemeting
  • Camera
  • Meetnauwkeurigheid: ± 1,0 mm
  • Bereik: 0,05 tot 300 m
  • X-Range Power Technology
  • Horizontaal: 360°, Verticaal: – 40° tot 80°
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.