078 651 11 17

Digicat 750i | 500i

Leica Geosystems – Digicat 750i / 500i xf

Netwerken van kabel- en leidingwerk liggen verspreid door geheel Nederland in de grond. Breuk of storingen in kabels zijn niet altijd eenvoudig te detecteren doordat de ligging van kabels onbekend is. Om te kabels te detecteren, in kaart te bregen en vooral om schade te voorkomen is door Leica Geosystems een nieuwe serie kabeldetectie apparatuur ontwikkeld.

De Leica Digicat 750 / 500 spoort ondergrondse leidingen of kabels op binnen no-time De software in het instrument analyseert het afgegeven signaal en geeft de gebruiker een hoorbaar of visuele aanwijzing.

Met de geavanceerde XF leidingzoekers en detectoren van Leica Geosystems kunnen gebruikers sneller dan ooit ondergronds leidingwerk opsporen.

Leica Geosystems – Digicat 500i xf

Voor het opsporen van ondergrondse leidingen  en kabels heeft Metesco de Digicat serie van Leica in het assortiment. De xf-serie is uitgebreid met de 512 en 640 Hz zoekmodi. Hiermee kan een gebruiker leidingwerk over een langere afstand volgen en camerasystemen opsporen.

De Digicat 750 / 500i xf is met zijn automatische controle en gecombineerde auto mode specifiek geschikt voor het voorkomen van menselijke fouten tijdens het zoekproces. De nauwkeurige en betrouwbare opsporing van nutsleidingen vermijdt schades tijdens graafwerkzaamheden. Buiten de financiele schade wordt ook mensenlijk letsel voorkomen.

Het heldere scherm en het heldere geluid maken het een instrument waarmee eenieder goed kan werken. Met behulp van de signaalklem kan een signaal op geleidende ondergrondse kabels of pijpleidingen gezet worden, welke vervolgens met de Digicat kunnen worden opgespoord.

Voor niet metalen leidingen tot 150mm kan de Digitrace worden ingezet om deze toch te kunnen volgen. Ook Digimouse kan hiervoor worden ingezet alsmede voor het traceren van afvoeren en rioleringen. De Digitex wordt gebruikt bij de Generator stand wat betekent dat de locator een door de Digitex afgegeven  signaal aan metalen geleiders opspoort.

Huur uw kabeldetector bij metesco nederland, digicat leica
kabeldetectie huren, grondkabel detectie, fluke 2042 huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Eenvoudig in gebruik
  • Extra zoekmodi 512 en 640Hz
  • Ondergrondse leidingen opsporen
  • Gebruikt door o.a. riool inpectiebedrijven
  • Snel leverbaar inclusief vele accessoires
  • Mode lock
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.