078 651 11 17

Proceq Profometer 5+ Dekkingsmeter

Met de nieuwste Proceq PROFOMETER 5+ dekkingsmeter is het detecteren van wapeningstaven, of  voorspandraden nog eenvoudiger. Nauwkeurig bepalen van de beton dekking boven de wapening of het bepalen van de wapening diameter van de staven is mogelijk met dit nieuwste instrument van Proceq. De meter beschikt over groot intern geheugen en is voorzien van automatische piekwaardemelding en 0-stelling. Met de grenswaarde-instelling kan men op een snelle manier de minimale dekking controleren doordat er een akoestisch signaal klinkt bij overschrijden van de ingestelde grenswaarde.

Overdracht van gegevens via snelle USB connector naar uw pc voor statistische analyses. U kunt deze meter huren als complete set waarmee u direkt van start kunt. Proceq biedt een uitgebreid programma aan meetinstrumenten voor de bouw. Ook voor kalibratie en certificering van Proceq apparatuur zoals Schmidthamers of hechtsterktemeters zoals de z16 kunt u snel terecht bij Metesco Nederland.

Proceq Profometer 5+ Dekkingsmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Voor snelle en diepe metingen
  • Meetbereik detectie tot 180mm
  • Overzichtelijk grafisch display
  • USB opslag en verbinding met PC
  • Statistische metingen
  • Software rapportage
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.