078 651 11 17

Graphtec GL200 - 10kanaals datalogger

De Graphtec GL200 is een compacte datalogger met 10 ingangen. Het instrument is voorzien van een 3.5" kleurenscherm met duidelijke weergave van gegevens. De data kan worden opgeslagen in een intern geheugen, maar ook direct worden opgeslagen op een USB stick.

Samplerate tot 10ms afhankelijk van de toepassing.De Graphtec loggers staan bekend om het feit dat belangrijke parameters direct instelbaar zijn zonder de registratie te onderbreken. De gegevens kunnen na loggen ook afgespeeld worden in de display.

Deze logger is geschikt voor meting aan onder andere thermokoppels, RTD's en Voltage (tot 50V)

Intussen is binnen het Graphtec leverprogramma een nieuw model beschikbaar, de GL240. Ook deze kunnen wij aanbieden voor zowel als verhuur als verkoop. Het grootste verschil met de GL200 is het meetbereik in Voltage en het intern en uitbreidbaar geheugen.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Graphtec GL200 - 10kanaals datalogger
Graphtec GL200 - 10kanaals datalogger
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Multifunctioneel huurinstrument
  • Logger met 10 ingangen
  • Voltage, mA, PT100, Thermokoppels
  • 10m/s tot 1 uur interval
  • Compact en overzichtelijk
  • Geleverd inclusief software
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.