078 651 11 17

Graphtec GL800 - 20kanaals datalogger

De GL800 van Graphtec is een moderne papierloze 20-kanaals schrijvende meter. Het instrument biedt u nauwkeurig en snel inzicht in uw processen. Door de intuitieve bediening is dit een ideaal instrument voor data analyse tot 100 kanalen. Met behulp van de uitbreidingsmodule is dit zelfs uit te breiden tot 200 kanalen!

De Graphtec loggers staan bekend om het feit dat belangrijke parameters direct instelbaar zijn zonder de registratie te onderbreken. Het grote en overzichtelijke TFT kleuren scherm toont de signalen in real-time. De gegevens kunnen na loggen ook afgespeeld worden in de display.

Het grote interne geheugen en de usb aansluiting maken het mogelijk tot maanden achtereen data te loggen. Ook is het mogelijk het instrument in een netwerk op te nemen voor uitlezen op afstand.

Deze logger is geschikt voor meting aan onder andere thermokoppels (type K, J, E, T, R, S, B, N, W), RTD's Pt100, JPt100, Pt1000, Luchtvochtigheid 0-100%, Logic en Pulse.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Graphtec GL800 - 20kanaals datalogger
Graphtec GL800 - 20kanaals datalogger
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 20 analoge meetkanalen
  • Meetinterval vanaf 100ms
  • Geschikt voor temperatuur, rV en Voltage
  • 5.7" TFT display
  • Loggen op intern geheugen of naar USB
  • Gratis software meegeleverd
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.