078 651 11 17

Smartcorder Datalogger - DDX-100

De AstroNova Smartcorder DDX-100 is een zeer veelzijdig highspeed data acquisitie systeem voor een grote verscheidenheid aan metingen. De unit is voorzien van een eenvoudig te bedienen helder touchscreen interface. Met behulp van de meegeleverde software kunt u real-time metingen volgen en meetcycli aanpassen.

De DDX-100 highspeed data logger heeft standaard 2 slots waar verschillende input modules voor gekozen kunnen worden. Er kan per unit aan maximaal 48 kanalen worden gemeten, er kunnen daarbij 10 units worden gekoppeld, tot maximaal 480 kanalen. Voor deze uitbreiding is combinatie met de Daxus data loggers benodigd.

De maximale sampling rate is 200kS/sec, ofwel 200.000 metingen per kanaal, per seconde. Per kanaal kunnen 3 verschillende sampling rates worden ingesteld, zodat de gebruiker zeer landurige metingen kan uitvoeren.

De DDX-100 Smartcorder stelt u in staat om triggers in te stellen. De triggers worden benut voor het starten en stoppen van opnamen op basis van events of vooraf ingestelde datum / tijd. Handmatig triggeren is ook mogelijk. Dit unieke meetsysteem is verder voorzien van een Utlity/DIO poort met alarm outputs/inputs en programmeerbare outputs/inputs voor externe sample clocks. Verder optioneel te selecteren IRIG interface, GPS voor tijd en locatie en CAN (maximaal 16 kanalen).

Deze ultra highspeed datalogger heeft een ingebouwde harde schijf met 500GB aan geheugen. Optioneel is het mogelijk om een snellere SSD schijf tot 1.6TB te kiezen. Het systeem is voorzien van een LI-ion accu voor maximaal 45min back-up, zonder dataverlies.

Wanneer u een AstroNova DDX-100 data acquisitie systeem aanschaft wordt DDX Application software meegeleverd. Met behulp van de software kunt u het systeem configureren en data in real-time bekijken. Ook wordt AstroVIEW X software meegeleverd, zodat u data van elk mogelijk AstroNova data acquisitie systeem kan analyseren en waar nodig exporteren naar gangbare programma's voor opname in externe rapportage.

Input modules welke u kunt kiezen:

 • Smartcorder UNIV-4: 4 kanaals input module for Voltage, DC Bridge, Thermocouple, RTD's and IEPE Transducers.
 • Smartcorder ISEV-4: 4 kanaals Isolated Voltage module up to 250 Vrms of VDC (Cat II)
 • Smartcorder NIDX-16: 16 kanaals Non-Isolated Differential Voltage input module up ti 30 Vrms or 40 VDC 
 • Smartcorder IHVM-4: 4 kanaals High Voltage module up to 600 Vrms or DC (Cat III) or 1000 Vrms or DC (Cat II)
 • Smartcorder IHVM-4P: 4 kanaals Isolated High Voltage module up to 600 Vrms or 1000 VDC (Cat III) or 1000 Vrms or DC (Cat II) with 16 selectable measurements including power quality

De Smartcorder DDX-100 van AstroNova is met de hierboven genoemde modules een zeer veelzijdig instrument voor het meten van spanning, stroom, temperatuur, brugsignalen en zelfs voor het uitvoeren power quality analyses!

Met een gewicht van 8.6 kg en afmetingen van 366mm x 300mm is dit een compact portable meetsysteem, welke u eenvoudig meeneemt naar locatie. Geleverd in een stevige flightcase.

Heeft u interesse in een van de AstroNova data acquisitie systemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Smartcorder Datalogger - DDX-100
Smartcorder Datalogger - DDX-100
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
 • Portable data acquisitie systeem
 • Tot 48 kanaals varianten
 • Spanning, thermocouple, RTD
 • 200.000 samples / seconde / kanaal
 • Tot 1600GB SSD harde schijf
 • Uitbreidbaar tot honderden kanalen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.