078 651 11 17

Flowpod 3000 DL - Hydrant Flowmeter

De TSI Flowpod 3000 is een flowmeter specifiek voor het aftesten van hydranten en standpijpen. Dit instrument heeft een meetbereik tot 3000 liter per minuut en 25 bar en is voorzien van een datalogging unit.

De Flowpod leveren wij als complete set inclusief storz koppeling DN65, nok 81. Eventuele andere adapters op aanvraag beschikbaar evenals een kogelkraan. Vanzelfsprekend wordt er software meegeleverd, waarmee eenvoudig een overzicht van de gemeten waarden kan worden uitgelezen ter analyse achteraf. Hierin is het eenvoudig om de data in een overzichtelijke grafische weergave te exporteren.

Groot voordeel van de Flowpod 3000 DL is dat de gebruiker zelf de flow eenheid kan selecteren. Er kan worden gekozen uit liter per seconde, liter per minuut of kub per uur (m³/h). Ook is het instrument erg licht en weegt het slechts 7 kg.

Het verkrijgen van een indicatie van de opbrengst van een tappunt is een belangrijk gegeven en dient jaarlijks te worden gecontroleerd vanuit arbo en milieu veiligheidsoogpunt. Hydranten, standpijpen en pompen dienen te worden gecontroleerd op werking en opbrengst.

Metesco Nederland verhuurt en verkoopt deze instrumenten en is officieel distributeur van TSI uit Ierland. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Flowpod 3000 DL - Hydrant Flowmeter
Flowpod 3000 DL - Hydrant Flowmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Lichtgewicht hydrant flowmeter
  • Tot 3000 liter per minuut (180m³/h)
  • Drukopnemer tot 25 bar geïntegreerd
  • Readout in L/s, L/m of m³/h
  • Inclusief datalogger en software
  • Leverbaar met Storz 65 aansluiting
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.