078 651 11 17

Fluke 435 - Power Quality Analyzer

Netkwaliteit metingen dienen om problemen op te sporen en de oorzaak te herstellen. De FLUKE 435 is de ideale meter voor detectie van problemen met driefase netsystemen. Powerquality metingen of energiemetingen voert u ook uit met dit geavanceerde meetinstrument. Stroomverbruik, harmonischen, dips en swells, stroom of transiënten, de 435 legt alles vast in haar geheugen.

De 435 onderscheidt zich van de FLUKE 434 door de uiterst snelle registratie van spanningsveranderingen en spanningspieken. De Fluke 435 meet met een nauwkeurigheid van 0,1%, waardoor hij volledig voldoet aan de norm IEC 61000/4/30 klasse A

De logger registreert tot in detail MIN-, MAX- en AVG-meetwaarden van maximaal 100 parameters op alle fasen. Het geheugen biedt ruimte tot het registreren van 400 parameters.

Dit instrument wordt standaard geleverd met harde tangen tot 400Aac, optioneel hebben wij flexibele tangen tot 1000Aac beschikbaar. Het instrument wordt verder geleverd in een complete kit met software.

Fluke 435 - Power Quality Analyzer
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • PQA Analyzer netkwaliteit
  • Met stroomtangen 40/400 Aac
  • Stroomtangen optie tot 3000 Aac
  • Robuuste Fluke kwaliteit
  • Nauwkeurige metingen verrichten
  • Software en datakabel meegeleverd
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.