078 651 11 17

Fluke TI400 - Thermografische camera

De Fluke TI400 is een geavanceerde warmtebeeldcamera van Fluke. Dit instrument is dankzij de hoge resolutie en LaserSharp Auto Focus ideaal voor elektrotechnische en industriele projecten.

Het instrument heeft een resolutie van 320x240 pixels, in totaal dus 76.800 pixels. Het temperatuurbereik is -20°C tot +1200°C met een warmtegevoeligheid van ≤ 0,05 °C bij 30°C meetoppervlak.

Met de TI400 kunt u zowel foto als video (USB / HDMI) opnemen en daarbij is het instrument voorzien van een 5MP camera. Voor het analyseren van de gemaakte beelden wordt een analyse- en rapportage software SmartView meegeleverd.

Voor verdere specificaties verwijzen wij u naar de datasheet op deze pagina. Dit instrument is zowel te koop als te huur bij Metesco Nederland.

thermografische videocamera huren
warmtebeeld videocamera huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Thermografische camera met Auto Focus
  • Resolutie 320x240 (76.800 pixels)
  • Voorzien van laseraanwijzer
  • Ingebouwde digitale camera van Megapixel
  • Mogelijkheid tot maken van foto en video
  • Uitgerust met Fluke Connect
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.