078 651 11 17

Metesco loadcell 50 ton

Metesco loadcell / drukdoos tot 50 ton. Standaard geleverd met een uitleesunit met kN of kg weergave. Optioneel leverbaar met datalogger, waarvan de output een overzichtelijke Excel bestand is.

Onze loadcells worden vooral gebruikt bij het meten van zwaartepuntligging van off-shore modules, oplegreacties bij bruggen of het monitoren van krachten in zijn algemeenheid. Ook verhuren wij verplaatsings opnemers, datalog mogelijkheid of zelfs gelijktijdig waarden printen op een compacte printer.

Onze loadcellen werken op een modulair systeem en zijn te gebruiken in combinaties met loadcell capaciteit uitlezers op bijvoorbeeld een enkele display. Ze kunnen worden geleverd met datarecorder voor uitlezing, een afzonderlijke uitleesunit of via kabels met meerdere loadcells in een netwerk of via bluetooth onderling verbonden. Gegevens kunnen ook op een pc worden afgelezen en geregistreerd. Standaard uitleesunit kan 2 stuks loadcells tegelijk uitlezen.

Ook leveren wij  loadcells voor verkoop en verrichten wij assistentie bij het meten on site op uw project. Onze  krachtopnemers vinden hun toepassing vooral in de offshore en zware heftechniek.

Metesco loadcell 50 ton
Metesco loadcell 50 ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Metesco Loadcell 50 ton
  • Leverbaar met display of datalogger
  • Uitlezing in ton of kN
  • Bluetooth verbinding mogelijk
  • 0.5% f.s. nauwkeurigheid
  • Betrouwbaar en nauwkeurig
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.