Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Ankertester M0095 Long Stroke Tester Kit

Hydrajaws M0095 Long Stroke Tester Kit is ontwikkeld voor testen van dakverankeringen, die moeten voldoen aan bijvoorbeeld de EN 795:2012 of de EN 1263 voor montage en bevestigen van daksteigers.

Product kenmerken

 • Capaciteit 5kN tot 25kN
 • 80mm slag voor lange schroeven
 • Brede spreiding van belasting over dak
 • 2 uitwisselbare manometers
 • Test ankerpunten valbeveiliging
 • Geleverd in stevige transportkoffer

Productinformatie aanvraag

Bouw & Civiel

Over Ankertester M0095 Long Stroke Tester Kit

Ankertester met lange slag kopen? Kijkt u dan eens naar Hydrajaws Model 0095.

Hydrajaws M0095 Long Stroke Tester Kit ankertester is ontwikkeld voor testen van dakverankeringen, die moeten voldoen aan bijvoorbeeld de EN 795:2012 of de EN 1263 voor montage en bevestigen van daksteigers. De ankertester is ontworpen voor testen van veiligheidsankers die moeten voldoen aan de EN 795:2012 op opgebouwde dakconstructies.

Toepassingen van de Hydrajaws M0095 tester kit

Dit lichtgewicht en makkelijk te transporteren meetinstrument maakt inspecties en beproeven eenvoudiger.  De ankertester geeft de trekkracht door aan het dakbeschot via een brede testerbasis, waardoor de belasting op het dak minimaal is. Bij een belasting van 10kN is de druk minder dan 1N / mm². De tester oefent een zuiver liniaire kracht die hydraulisch wordt gegenereerd en kan oplopen tot 80 mm slag. Dit bijzondere instrument is inzetbaar voor verschillende doeleinden, waarvoor optionele accessoires verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld voor testen van gerrijn staven, lijm- of draadankers.

De anktertesters van Hydrajaws kunnen worden geleverd met Bluetooth functionaliteit als optie. Hierbij kan er connectie worden gelegd tussen de tester en telefoon / tablet, voor eenvoudig opslaan van gegevens en opstellen van rapportage. De rapportage bevat informatie over datum, tijd, ankertype en locatie van de test. Ook kunnen notities en foto's aan het overzicht worden toegevoegd.

Hydrajaws testers kunnen worden ingezet voor verificatie van draagsystemen voor veiligheidsankers volgens EN795 voor montage van valbeveiliging, EN1263 voor montage en bevestigen van daksteiger en harnaslocking systemen. De specificaties van de testers zijn opgesteld volgens de laatste stand van de techniek en komen met de grootst mogelijke zorg tot stand.

Het valgevaar is groot bij het werken op vlakke en hellende daken. Daarom moeten valbeschermingspunten regelmatig worden getest, geinspecteerd en onderhouden. Zonder een goed veiligheidssysteem is het ARBO risico erg groot en eigenaren van gebouwen zijn verantwoordelijk voor het terugdringen van incidenten. Door te kiezen voor Hydrajaws ankertesters bent u in staat om uw voorzieningen op adequate wijze te beproeven.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het huren van dergelijke testers.

Uitleeswaarde

Kg + N + ton + kN +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

M2008 Ankertester Hydrajaws Category Page

Ankertester Hydrajaws M2008 - 145kN

 • Portable ankertester, monitoring houdkracht
 • Heavy duty variant tot 145 kN
 • In hoogte verstelbaar op 11 punten
M2000 Hechtsterktemeter 25Kn Metesco

Ankertester M2000 Pro Tester Kit

 • Testbelasting tot 25 kN
 • Lange 50mm slag
 • Eenvoudig in gebruik