078 651 11 17

Metesco Loadcell - S-type 10 ton

S-type loadcells met een maximale capaciteit tot 10 ton. Geleverd inclusief bekabelde display welke kan worden ingeregeld op ton of kN. De meetnauwkeurigheid is ± 0.5% full scale.

Op de meegeleverde display kan realtime de meetwaarden worden bekeken. Er kan ook worden gekozen om een datalogger te koppelen in plaats van de standaard uitleesunit. Ook bij de datalogger kan realtime worden gekeken wat de meetwaarden zijn, aanvullende kunnen meetwaarden achteraf worden uitgelezen tbv het maken van rapportage.

De set wordt standaard geleverd inclusief 5 meter kabel voorzien van datastekker. Langer kan op aanvraag ook. Ook kunt u ervoor kiezen om de stekker loskoppelbaar te maken dmv Amphenol connectoren. Dit is met name handig voor projecten waarbij de ruimte beperkt is, waarbij de gebruiker dan geen last heeft van de bos kabel.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor zowel huur als koop via Metesco.

krachtopnemer tot 10 ton kopen
stype loadcell, trekkacht, drukkracht
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • S-Type loadcell in kit
  • Trek- & Drukkracht tot 10 ton
  • Inclusief display in kN of ton
  • Optioneel inclusief bijpassende oogbouten
  • Nauwkeurigheid ± 0.5%
  • Ook leverbaar met datalogger
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.